Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Repas dáva stavebným strojom druhý dych

Datum: 23.08.2019

Stavebné a poľnohospodárske stroje sú pomerne komplexné a drahé zariadenia. Vedeli ste však, že keď sa váš minibager alebo elektrocentrála pokazia, prípadne dôjdu na koniec svojej životnosti, nemusíte ich ihneď meniť za nové? Výhodným riešením je repas!

Či už máte vlastnú firmu alebo kupujete stavebné či poľnohospodárske stroje na súkromné použitie, v oboch prípadoch sa pravdepodobne snažíte ušetriť. Na druhej strane však nechcete šetriť na úkor kvality a výkonu zariadenia. Ideálnym riešením tak môže byť práve nákup repasovaných stavebných a poľnohospodárskych strojov.

Repasované použité stroje zoženiete za zlomok ceny nových, pričom zadovážiť si môžete výkonný stroj najvyššej rady, ktorý by ste si ako nový dovoliť nemohli. Ak máte staršie stroje, ktorým by ste chceli dať druhý dych, môžete si ich dať zrepasovať a nemusíte si lámať hlavu nákupom nových. Ako repas poľnohospodárskych a stavebných strojov vyzerá?

Minibager ako nový

Povedzme, že nejaká firma si kúpila kvalitný nový minibager od prestížneho výrobcu. Zainvestovala do neho veľa peňazí a počas niekoľkých rokov ho používala na rôznych stavbách. Po skončení záruky začal tento minibager vyžadovať čoraz viac servisu, vedenie firmy tak začalo zvažovať jeho predaj. Predaj minibagru by však znamenal, že firma by musela kúpiť ďalší drahý minibager. V tomto prípade je oveľa výhodnejším riešením repas. Počas repasu sú opotrebované diely minibagru vymenené za nové, všetky súčasti sú nanovo nastavené, namazané a utiahnuté. Minibager tak bude fungovať ako nový, pričom za repas firma zaplatí zlomok ceny nového alebo použitého minibagru.

Kde všade sa dá repas využiť?

Repas je možné využiť pri všetkých poľnohospodárskych a stavebných strojoch. Či už hovoríme o menších strojoch - vibračných doskách, čerpadlách, miešačkách a podobne, alebo veľkých bagroch, nakladačoch a manipulátoroch. Zrepasovať sa dá aj elektrocentrála a ďalšie komplexné zariadenia. Použité stroje dostanú nový dych, vy ich môžete používať ďalších niekoľko rokov a ušetríte nemalé finančné prostriedky. Stačí si len zvoliť kvalitnú firmu, ktorá profesionálny repas zrealizuje.

Neveríte? Nechajte si svoje staré stavebné alebo poľnohospodárske stroje zrepasovať aj vy a presvedčte sa na vlastnej koži!

Čítané: 3427 x