Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Nová hviezda na trhu s pneumatikami - Pirelli Cinturato All Season SF2

Datum: 08.03.2021

Na trhu s celoročnými pneumatikami sa len málokedy zjavia produkty, ktoré by sa mohli pýšiť perfektnými jazdnými vlastnosťami. Našťastie sa občas objaví lastovička prinášajúca najvyššiu kvalitu.

Pirelli Cinturato All Season SF2

Takouto lastovičkou sú momentálne pneumatiky od značky Pirelli. Poďme sa podrobnejšie pozrieť na to, čo nové nám výrobca pneumatík Pirelli priniesol.

Inovatívne technológie

Nové pneumatiky Cinturato majú veľmi adaptívny dezén, ktorý sa bez problémov prispôsobí mokrej i zamrznutej vozovke. Za prémiovú kvalitu si síce priplatíte, keďže nejde o najlacnejšie pneumatiky, ale získate pomocníka, ktorý vás nikdy nesklame. Vďaka zmesiam použitým na ich výrobu v spojení s pevnou konštrukciou behúňa sa dostanete k pneumatikám vhodným na každú vozovku a do každého počasia. Ide o pneumatiky, ktoré sa vyznačujú dlhšou životnosťou za predpokladu dodržania všetkých pravidiel údržby. Preto by ste nemali zabúdať na pravidelné čistenie pneumatík a snímač tlaku pneumatík. O všestrannosti pneumatík Cinturato svedčí aj to, že disponujú technológiami ako Run Flat či Seal Inside, ktoré umožňujú dojazd v prípade defektu až do vzdialenosti 80 km. Oproti konkurencii vykázali pneumatiky Cinturato All Season SF2 nižšiu brzdnú dráhu a lepšiu kontrolu nad vozidlom na problematickej vozovke. Značné vylepšenie je badateľné i v porovnaní s ich predchodcami, keďže sa znížila brzdná dráha na suchej vozovke o vyše tri metre a na snehu o meter.

Príjemná a bezpečná jazda

Pneumatiky Cinturato sú určené predovšetkým pre šoférov, ktorí sa väčšinu roka zdržujú v meste a občas zavítajú do hôr. Nie sú však stvorené na častú vysokohorskú jazdu na veľmi zasneženom alebo klzkom teréne. Obávať o bezpečnosť sa napriek tomu nemusíte. Tieto pneumatiky sú vyvinuté tak, aby zvládli vysoké i nízke teploty a dosahovali maximálny výkon za každých okolností. Potešujúca je taktiež informácia o ich nižšom valivom odpore a minimalizácii hlučnosti. Spojenie týchto vlastností zaručuje najvyšší komfort jazdy a zároveň predurčujú pneumatiky Cinturato All Season SF2 stať sa najvhodnejším variantom pre majiteľov elektromobilov. Nejde síce o pneumatiky, ktoré by boli kompatibilné so SUV alebo offroad vozidlami, ale majiteľov sedanov či malých mestských automobilov príjemne prekvapia.

 

 

 

Čítané: 3379 x