Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Trojkolka Can-Am Spyder ako vystrihnutá z futuristického filmu

Datum: 05.08.2021

Štvorkolky a trojkolky už dávno nie sú ani v našich končinách neznámym pojmom. Vidieť ich možno na cestách (trojkolky) alebo na lesných cestách a poliach (štvorkolky). Počas dovolenky pri mori brázdia piesočné duny a v zime pomáhajú horským záchranárom.

Trojkolka Can-Am Spyder

Jeden z modelov trojkoliek je však o niečo viditeľnejší, ide o trojkolku Can-Am Spyder F3.

Na dovolenke plnej adrenalínu

Pred pár dňami sme sa vrátili z dovolenky. Samozrejme, že sme nelenili a nestrávili sme celý čas len ležaním na pláži. Najskôr sme si vyskúšali jazdu na vodnom skútri a neskôr aj na trojkolke. Skúter nás veru dostal a posledné dni hľadáme vodný skúter na predaj, ktorý by sme mohli do konca leta ešte riadne prevetrať na našich vodných plochách. Zaujímavá a plná adrenalínu bola tiež jazda na trojkolke. Prvotne sme síce mali ponuku zakúpiť si jazdu na štvorkolkách, ale keď sme zbadali trojkolky Can-Am Spyder, bolo rozhodnuté. Na prvý pohľad ide o model, ktorý vyzerá ako vystrihnutý z futuristického filmu. Úplne sme sa videli, ako ohurujeme všetky slečny v blízkom i širokom okolí. Sedieť v trojkolke Can-Am Spyder znamená sedieť vo vozidle, ktoré vás prenesie do úplne iného sveta. Svojim dizajnom i silou nás veru táto trojkolka plne ohúrila. Nie je síce vhodná do lesného terénu, ale na spevnenej ceste sme s ňou narobili naozaj poriadny rozruch.

Niečo medzi motorkou a štvorkolkou

Can-Am Spyder, v našom prípade išlo o model Spyder F3, vyzerá síce trochu ako motorka, ale chová sa ako poriadne divoká štvorkolka. Niekoľkokrát sme s ňou dokázali zadriftovať a vyhnať motor na 130 km/h. Viac sme si nedovolili, keďže v závese za nami išli naše drahé polovičky, ktoré mali očividne adrenalín vyčerpaný na rok dopredu. Napriek tomu musíme povedať, že sme si jazdu naozaj užili a cítili sme, že Spyder je mimoriadne kvalitné vozítko. Všetky plastové časti sedeli, nič sa netrepalo, sedenie bolo maximálne pohodlné a dokázali by sme si so Spyderom predstaviť aj dlhšiu jazdu popri pobreží resp. pokojne aj pánsku road trip dovolenku. Na záver vám musíme naozaj odporučiť, aby ste si jazdu na Spyderovi vyskúšali aj vy. Iste vás očarí tak ako nás a možno si výlet na nej zopakujete počas dovolenky dva či tri razy.

 

 

 

Čítané: 3331 x