Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Carvago

Datum: 07.12.2021

Chcete si kúpiť overené autá online? Tak potom Carvago je pre vás ten najlepší partner na trhu. Vyberte si z ponuky až 750,000 automobilov od overených predajcov. Každé z vozidiel, ktoré vám ponúkame na našej stránke prešlo prísnou kontrolou našich špičkových a kvalifikovaných automechanikov.

Carvago

Môžete si byť teda absolútne istý, že keď nakupujete u nás, nakupujete tú najlepšiu kvalitu za tú najlepšiu cenu.

Ponúkame vám automobily z rôznych kategórií, z ktorých si vyberie naozaj každý. Naše najpopulárnejšie kategórie sú rodinné automobily, SUV, kombi, autá do mesta, športové alebo luxusné autá.

Stačí si vybrať automobil podľa vášho vkusu a to všetko, samozrejme, z pohodlia vášho domova a online. Každý jeden z inzerátov je od overených predajcov a na našich stránkach sú dostupné všetky potrebné informácie, ktoré potrebujete pred kúpou auta.

Akonáhle si vyberiete automobil a rozhodnete sa ho kúpiť, máte možnosť využiť náš CarAudit a dostanete tak prehľad o prísnej technickej kontrole stavu vozidla. Ak náhodou vozidlo v čase vášho záujmu ešte neprebehlo technickou kontrolou, tak ho na váš podnet skontrolujeme.

Zaplatiť za váš vybraný automobil môžete bankovým prevodom, keďže fungujeme online. Po zaplatení vám zakúpený automobil doručíme na vašu adresu alebo na miesto vyzdvihnutia.

Kúpa auta online môže byť v dnešnej dobe výhodná a pohodlná. Portál Carvago ponúka širokú ponuku overených vozidiel, vrátane tých od renomovaných výrobcov ako je Opel. Zaujímavým modelom, ktorý si získava srdcia mnohých motoristov, je Opel Grandland.

Na Carvago si môžete prečítať recenzie, pozrieť si podrobné fotografie a získať všetky potrebné informácie o danom vozidle. Nákup online eliminuje potrebu návštevy auto-salonov a poskytuje pohodlie vyberania vozidla priamo z pohodlia vášho domova.

Opel Grandland, ako moderný a funkčný SUV, je často v ponuke na Carvago, kde môžete získať overené informácie o jeho histórii a stave, čím zabezpečíte pokojný a spoľahlivý nákup.

CarAudit - certifikát kontroly vozidla

Ako u nás prebieha preverenie vozidla? Za malý poplatok sa postaráme o osobné preverenie akéhokoľvek vozidla v našej ponuke a to vďaka našim profesionálnym automechanikom.

Vaša absolútna spokojnosť je našou najväčšou prioritou a aby sme vám ju vedeli zaručiť, každý automobil, ktorý na našej stránke ponúkame musí prejsť veľmi prísnou technickou kontrolou.

Túto technickú kontrolu vykonáva náš špecializovaný a kvalifikovaný automechanik, ktorý osobne preveruje až 270 prísne stanovených kritérií a parametrov. Všetky tieto kritéria sa zameriavajú na celkový stav vozidla.

Správu a dokumentáciu o tejto technickej kontrole dostanete ešte pred tým, než za automobil zaplatíte - je pre nás veľmi dôležité aby ste vedeli, za čo skutočne platíte.

Súčasťou technickej kontroly je, samozrejme, aj kontrola podvozku, prevodovky a motora. Dokonca vám nahráme aj zvuk motora aby ste si ho mohli pozrieť a vypočuť predtým, než si automobil zakúpite.

Nevynecháme ani testovaciu jazdu vo vysokých otáčkach a vysokej rýchlosti a to až na vzdialenosti 10 kilometrov. Takže bližší kontakt s autom by ste mali už azda len osobne za volantom.

Samozrejme, urobíme pre vás aj detailnú fotodokumentáciu všetkých škrabancov a poškodení.

Na záver pre vás automobil zhodnotíme a dostanete od nás odporúčanie.

 

Čítané: 2561 x