Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Jar bez hraníc. Side by side vozidlá a terénne štvorkolky hrajú prím

Datum: 12.03.2022

Na jar sa prebúdza nielen príroda, ale tiež hormóny a túžba po nových adrenalínových zážitkoch. Možno trávite celé dni v nudnej práci a túžite vyraziť za dobrodružstvom.

Side by side vozidlá a terénne štvorkolky

Viete, že aj v práci môžete zažiť dobrodružstvo? Ak pracujete na farme alebo v lese, stačí sadnúť na terénne vozidlo side by side a okrem práce sa tiež poriadne zabavíte. Alebo si kúpte štvorkolku a vybite energiu jazdou v extrémnom teréne.

Nájsť špičkové teréňáky a štvorkolky nie je problém

Tento rok prináša značka Can – Am celý rad nových, do poslednej skrutky dokonalých vozidiel do terénu. Ide o terénne vozidlá side by side a štvorkolky. Can – Am skrátka opäť prichádza s vozidlami, ktoré prinášajú pre každého niečo. Tešiť sa môžete aj na trojkolky a vodné skútre. Stačí sa poobzerať po najbližšom predajcovi BRP a vybrať si podľa vlastných predstáv.

Rýchla a kvalitná práca, po práci zábava

Terénne vozidlá Can – Am side by side sú komfortné a cenovo príjemne prekvapia. Odolné pneumatiky, ohromujúci výkon a prídavná korba modelu Outlander vám pomôžu prekonať prekážky v lese i mimo neho. Vďaka silnému motoru a ťažnému zariadeniu prepravíte aj väčší náklad kamkoľvek. Odporúčame si držať čiapky, pretože pri dupnutí na plyn si užijete aj nejaký ten drift. Samozrejme, že nie každému stačí teréňák, ktorá len pracuje a pracuje. Ak hľadáte vozidlo na slušný športový výkon, tak sa zamerajte na model Maverick Sport. Zoberte so sebou partnerku a na korbu naložte všetko, čo je potrebné na víkend v horách. Alebo si pribaľte aj deti. Maverick Sport Max DPS 1000R T má dostatok miesta pre štyroch pasažierov.

Terénne vozidlo vám nezdvihlo adrenalín? Vysadnite na štvorkolku

Štvorkolka Can – Am Renegade je najvýkonnejším strojom, ktorý momentálne medzi terénnymi štvorkolkami nájdete. Stačí len vysadnúť, dupnúť na plyn a o všetko sa postará tento neprekonateľný terénny stroj. Renegade má takú trakciu, že je nutné zapadnúť do najhlbšieho bahna, aby ste vyskúšali, čo dokáže. Stabilita v každej zákrute aj pri najvyššej rýchlosti vás bude neustále nabádať skúšať extrémnejšie terény. Pokojne skúšajte, Renegade štvorkolka bola vytvorená pre prekonávanie limitov.

 

 

 

Čítané: 2963 x