Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Auto s dokonalým lakom je proste krásne. Postarajte sa o to svoje

Datum: 16.03.2022

O lak automobilu sa oplatí starať. Auto potom môže aj po rokoch intenzívneho brázdenia našich ciest vypadať ako nové. Máme tak z nášho automobilu väčšiu radosť, necítime potrebu ho meniť za nové. A pokiaľ áno, určite ho s lakom v perfektnom stave lepšie predáme.

ochrana laku

Keramická ochrana laku zachová vaše auto ako nové

Moderná autochémia dnes pokročila a s obľubou sa v nej používajú nano technológie. Tie sa hodia aj na ochranu povrchov automobilov, teda na ochranu laku karosérie. Takou sú aj keramické ochrany C.Quartz. Predávajú sa ako C.Quartz Professional a C.Quartz Finest Reserve. Obe tieto ochrany majú schopnosť prenikať do mikroskopických pórov a trhlín v laku. Fyzicky sa spoja s farbou a na povrchu vytvoria tenkú a extra hladkú vrstvu. Na tej sa neudrží voda, ľad, posypová soľ ani prach. Ešte väčšiu ochranu však keramická ochrana laku ponúka pokiaľ ide o UV žiarenie, náletovú hrdzu, miazgu zo stromov, kyslé dažde, vtáčí trus aj rôznu chemickú erózia a poleptanie.

Profesionálna keramická ochrana laku vytvorí na ošetrenom povrchu ochrannú vrstvu, ktorá vydrží 2 až 10 rokov. Priemerne 5 rokov. Stačí automobil správne umývať, aby nedošlo k poškodeniu tejto vrstvy.

Keramická ochrana C.Quartz je skutočne výnimočná. Prestížny výrobca autokozmetiky, firma CarPro, s ňou umožňuje pracovať iba certifikovaným detailingovým štúdiám. Takým je aj Detail Car zameraný na detailingZákazníci majú vďaka tomu vždy záruku, že je ochrana ich karosérie na tej najvyššej možné úrovni. Automobil je tak lesklý, že sa na ňom vytvára mokrý vzhľad. A tento zrkadlový efekt vydrží skutočne roky. Ochrana blokuje zvetrávanie a oxidáciu. Chráni tiež pred UV žiarením. Má špičkový samočistiaci efekt, ktorý je známy z prostredia nanotechnologií a býva nazývaný aj efektom lotosového kvetu.

Nechajte si opraviť lak

Možná je však aj oprava laku už poškodeného. Aj keď vždy je lepšia prevencia, možné je riešiť aj opravu už poškodeného laku. Je bežné, že autá s perfektným technickým stavom už dávno stratili ten krásny lesk karosérie, ktorú mali keď ste si ich odvážali z autosalónu. Aj s tým vám dokážu v Detail Car pomôcť. Lak vedia dostať do stavu, s akým ste si ho odvážali po zakúpení. Postarajú sa vám o kompletnú údržbu vozidla. Hĺbkovo ho umyjú, dekontaminujú, urobia opravu laku. Behom detailingu sa odstránia drobné škrabance na laku aj väčšie defekty. Karoséria je niekoľkokrát dokonalo preleštená. K tomu sa používajú rôzne kotúče aj pasty. Nanesená keramická ochrana laku pri oprave poškodenia vydrží opäť 2 až 5 rokov. Venujte svojmu autu pozornosť a zverte ho do rúk špecialistov na detailing. Vášmu autu vrátite jeho pôvodný lesk a krásu. Často sa do detailingu oplatí investovať aj pred predajom vozidla. Výrazne zvýši jeho hodnotu.

Čítané: 3088 x