Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

AutoSock - na cestách vás neprekvapí žiadne počasie

Datum: 05.04.2022

Dokonca aj v tomto období dokáže na cestách prekvapiť sneženie. A v horách nie je sneh v apríli ničím výnimočným. Samozrejme, že každého motoristu už otravujú zamrznuté či zasnežené cesty a nechce sa mu neustále so sebou voziť ťažké snehové reťaze.

AutoSock - na cestách vás neprekvapí žiadne počasie

Pre takýchto motoristov a pre všetkých vodičov, ktorí chcú byť na cestách neustále pripravení, sú určené textilné snehové reťaze AutoSock.

Nie je ponožka ako ponožka

Tak ako si v zime neoblečiete tenké ponožky na chodidlá, tak by ste nemali na pneumatiky nasadiť lacné textilné reťaze pochybnej značky. Snehové ponožky AutoSock patria medzi špičku v segmente textilných snehových reťazí. Kúpiť sa dajú ako reťaze na dodávky i veľmi obľúbené reťaze na SUV 4x4. Práve majitelia silnejších vozidiel sa môžu oveľa viac spoľahnúť na motor, a preto sú pre nich AutoSock ako stvorené. Neobávajte sa však, že ide len o okrasu behúňa a za účinnosťou kovových reťazí zaostávajú tie textilné na míle. Je pravda, že oceľové reťaze nikdy plne nenahradia, ale v určitých situáciách sa na ne môžete maximálne spoľahnúť. Nedávne testy snehových reťazí dokonca ukázali, že na ľade sú oveľa viac účinné ako kovové reťaze. Trakciu zvyšujú aj na snehu, problém majú len s čerstvo napadanou snehovou pokrývkou. Okrem vysokej účinnosti sa môžu hrdiť aj inými výhodami.

Prečo budete milovať AutoSock

  • Ani za nič nedokážete kovové reťaze nasadiť na behúň? To sa vám s textilnými nestane. Jednoducho ich natiahnete na vrchnú časť behúňa, posuniete auto o pár centimetrov, reťaz natiahnete na zvyšnú časť behúňa a počas jazdy sa AutoSock sami vycentrujú.
  • Nemáte miesto v kufri a kovové snehové reťaze vám prekážajú? AutoSock sú po zabalení do originálneho puzdra veľké ako lekárnička.
  • Nenávidíte čistenie kovových reťazí? AutoSock hodíte do práčky a následne ich necháte voľne vysušiť.
  • Máte problémy s ovládaním auta po nasadení kovových reťazí? Textilné snehové reťaze pri jazde neprekážajú. Nemajú vplyv na elektronické zariadenia a ich hlučnosť je minimálna.
  • Bonusy navyše: AutoSock neničia disky, sú schválené v celej EU, nie sú drahé.

 

 

 

Čítané: 2637 x