Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Jediné vozidlo s variabilným vzhľadom

Datum: 14.08.2022

Krútite hlavou nad tým, kde váš sused vzal peniaze na niekoľko nových vozidiel? Možno nejde o viac vozidiel, ale o jedno jediné, ktoré má variabilný dizajn vďaka vymeniteľným panelom.

Jediné vozidlo s variabilným vzhľadom

Na našom trhu sa touto možnosťou pýši jedine trojkolka Can-Am Ryker. Zmena vzhľadu nie je to jediné, čo Ryker dokáže.

Vizuálna nirvána a vzrušenie počas každej jazdy

Can-Am Ryker je presne to, čo roky hľadali motoristi túžiaci po zmene. Táto trojkolka sa vyznačuje variabilitou vďaka možnosti výmeny panelov. Vybrať si môžete z viacerých farieb a výmenu zvládnete behom pár sekúnd. Okrem panelov je možné doplniť i iné príslušenstvo. Vzhľad je super, ale čo samotná jazda resp. vaše pocity pri nej? Jazda bude vzrušením, pretože sedadlo jazdca sa nachádza neuveriteľne nízko nad vozovkou. Vibrácie motora spolu s pocitom spojenia s vozovkou vo vás vyvolajú adrenalínové pocity. Chcete si trojkolku užiť počas dlhšej cesty? Nastavte si bez náradia pozíciu sedadla. Táto funkcia sa nazýva Ufit a okrem sedadla je možné nastaviť pozíciu stúpačiek, brzdových pedálov a riadidiel. Trojkolky Can-Am Ryker sa vám prispôsobia nielen po vizuálnej, ale tiež po ergonomickej stránke.

Nemusíte sa o nič starať, vychutnávajte si len jazdu

Celý pôžitok z jazdy je znásobený tým, že o riadenie sa prakticky nemusíte starať. Vašou úlohou bude len sledovať scenérie a užívať si rýchlosť. Can-Am Ryker disponuje automatickou prevodovkou podobne ako štvorkolky. Ale žiadna štvorkolka nemá tak skvelý dojazd na jedno natankovanie. Automatická prevodovka je zárukou, že výkon pôjde ruka v ruke s ohľadom na spotrebuje. S trojkolkou Can-Am Ryker vás nemusia trápiť zvyšujúce sa ceny paliva. Obávať sa nemusíte ani poruchy. Motor Rotax je známy svojim bezporuchovým fungovaním a kardanový hriadeľ sa postará o to, aby ste servis navštevovali minimálne.

Can-Am Ryker je maximálne bezpečný

Každý motorista vie, že bezpečnosť je alfou a omegou toho, aby ste bez obáv dupli na plyn. Can-Am Ryker je maximálne bezpečný. O bezpečnosť sa stará systém stabilizácie vozidla, ktorý bráni prevráteniu trojkolky aj pri vysokých rýchlostiach. Tento systém je kombináciou kontroly trakcie, ABS a preverovania stability.

 

 

 

Čítané: 2569 x