Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

S elektronickou vizitkou Dôveryhodná firma sa vaše zisky znásobia

Datum: 04.03.2016

K certifikátu Dôveryhodná firma, ktorý je ocenením poctivých a spoľahlivých slovenských podnikateľov, môžete získať aj e-vizitku, ktorá vašu firmu ešte viac zviditeľní a zvýši jej kredibilitu.

Na trhu už nejaký čas pôsobí spoločnosť Centrum Výskumu Názorov Zákazníkov (CVNZ), ktorá ponúka nielen veľkým spoločnostiam, ale aj malým a stredným podnikateľom či živnostníkom možnosť získať Certifikát Dôveryhodná firma.

Ide o unikátne osvedčenie, ktoré je odrazom solídnosti a vysokého morálneho kreditu každého podnikateľa, ktorý ho získa. Certifikát Dôveryhodná firma udeľuje spoločnosť na základe dôkladnej predchádzajúcej analýzy názorov vašich zákazníkov a obchodných partnerov na internete.

Spoločnosť Centrum Výskumu Názorov Zákazníkov pre tento účel používa softvérový algoritmus s názvom Ukazovateľ názorov. Jeho princíp je celkom jednoduchý: ak boli na internete na vašu spoločnosť negatívne reakcie, bude vyhodnotená ako nevhodná na získanie certifikátu.

Analýzu dôveryhodnosti podnikateľských subjektov vypracúva spoločnosť CVNZ celkom zadarmo. V prípade, že cez tento filter prejdete s čistým štítom, stačí požiadať o zapojenie do projektu.

Kuriérom vám bude následne doručený zarámovaný Certifikát Dôveryhodná firma a vodeodolné nálepky, ktoré môžete prilepiť na svoje firemné vozidlo alebo okno výkladu vo vašej prevádzke.

Za nízky jednorazový poplatok k tomu všetkému získate aj tzv. e-vizitku. Ide v podstate o prístupové údaje k editačnému prostrediu katalógu firiem vlastniacich Certifikát Dôveryhodná Firma. Tu si môžete upravovať kontakty, údaje o otváracích hodinách alebo pridať vlastnú prezentačnú fotogalériu.

Vo webových vyhľadávačoch sa navyše pri názve vašej spoločnosti objaví prívlastok „dôveryhodná firma“. S takto overenou a potvrdenou kredibilitou sa vám bude oveľa ľahšie ťahať zisky do vyšších čísel. Elektronická vizitka umiestnená na webových stránkach Dôveryhodnáfirma.eu sa nachádza nachádza na prvých miestach vo vyhľadávačoch, často pred výsledkami spoplatnených veľkých internetových katalógov, pri ktorých sa ročné paušály pohybujú rádovo v stovkách eur.

Čítané: 4365 x