Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Interiér kancelárskych priestorov vo farbe roka 2019!

Datum: 27.01.2019

Farba roka 2019 je pre mnohých z nás zrejme ešte veľkou záhadou. No možno patríte medzi šťastlivcov, ktorí už presne vedia, o akú farbu ide a s radosťou ju použili v interiéroch bytov či kancelárií. 

Už aj vy tušíte, o akú farbu ide?

Jemná korálová farba evokuje pocit bezstarostnosti

„Living coral“ je jemná pastelová farba, ktorá sa podobá oranžovej či bledoružovej. Koraly, malé morské živočíchy žijúce na Zemi milióny rokov, symbolizujú bezstarostnosť, životaschopnosť a entuziazmus. Farba v nás evokuje pocit pohody a zároveň je pre nás akýmsi stelesnením prírody a čistoty. Veď nie nadarmo sa teší vysokej obľube v šperkárstve – dámy si veľmi dobre uvedomujú fakt, že jemná korálová farba sa dá nádherne zladiť so zvyškom oblečenia a doplnkov. Inak tomu nie je ani v prípade, že zariaďujete Petržalka kancelárie, v ktorých sa chcete cítiť ako doma.

Dajte zbohom nude!

Prenájom priestorov Košice už nemusí byť žiadna nuda! Living coral patrí medzi obľúbenú retro farbu, ktorá sa môže preložiť ako „dcéra mora“, a teda je odkazom na moria a oceány, kde vznikol život. Človeka, a teda zamestnancov nabáda k sociálnemu spojeniu a ľudskej interakcií, podčiarkuje ľudské prostredie a zároveň podporuje kreativitu. Ide o teplý pastelový tón, ktorý do našich životov vznáša neutralitu a pohodu. Môžete ju skombinovať s výraznými odtieňmi modrej alebo červenej, pričom bielu farbu môžete úplne nahradiť korálovou. Siahnite trebárs po váze, hodinách či vankúši v tomto nádhernom odtieni a uvidíte, že aj všedné priestory na prenájom Žilina ožijú a nabudia vás k tomu správnemu výkonu. Zamestnancov treba deň čo deň motivovať a zároveň im poskytnúť pracovné prostredie, ktoré bude v súlade s ich osobnosťou. Tak prečo sa nepohrať s farbou roka 2019 a nesplniť im sen o motivačnom prostredí?

Čítané: 3658 x