Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Prečo si kúpiť pozemok alebo domček pri Vysokých Tatrách v Malom Slavkove

Datum: 25.09.2019

Portál Lonely planet vytvoril rebríček TOP destinácií sveta pre rok 2019 a suverénne najlepšou európskou destináciou sa stali Vysoké Tatry. 

Naše veľhory už tak neobdivujeme len my, ale celý svet. Divoká príroda, vodopády, jaskyne, priezračné plesá, toľko prírodných krás na jednom mieste, a pri tom z hľadiska rozlohy sú Tatry najmenším horstvom Európy, nazývané aj miniatúrne Alpy.

Ako na dlani možte panorámu našich ,,miniAlp,, obdivovať z neďalekej dedinky Malý Slavkov, ktorá sa nachádza len pár minút od okresného mesta Kežmarok. Pokojná obec je ako stvorená na oddych a relax, pri tom je iba na krok od všetkých atrakcií, ktoré Tatry a okolie ponúkajú. K pôvodnej obci je novobudovaná časť s názvom Kráľovské údolie. Tento projekt ponúka predaj pozemkov pre rodinné domčeky.

 Ak rozmýšlate nad kúpou nehnuteľnosti, milujete prírodu, hľadáte súkromie a pohodlie, kde si môžte s vašimi blízkymi užívať spoločné chvíle, možno práve Kráľovské údolie bude tou správnou voľbou pre vás.

Ponuka pozemkov, ktoré sú ideálne pre rodinné bývanie, nie je v súčasnosti veľmi široká a dá sa predpokladať, že postupom času ich bude ešte ubúdať. I z tohto pohľadu sú pozemky na predaj pre stavbu rodinného domu dobrou a výhodnou investíciou.

K spomenutému projektu patrí aj realizácia 18 - jamkového golfového ihriska, vďaka ktorému sa atraktivita obce podstatne zvýši a I tento región má tak veľký potenciál rastu cien. K výhodám patrí aj neďaleké letisko nachádzajúce sa v Poprade.

O výbornej lokalite svedčia aj rôzne atrakcie, ktoré sa nachádzajú v blízkom okolí. Sú tu skvelé možnosti na prechádzky, turistiku, cyklistiku, horolezectvo, výlety lanovkou. Deti potešíte návštevou aquaparkov. Vymyslieť program pre vašu rodinu alebo priateĺov bude veľmi jednoduché.

Projekt Kráľovské údolie je zaujímavou kombináciou prekrásnej prírody, pohodlného bývania, aktraktívnej lokality a dobrej investície.

Ak sa rozhodnete pre kúpu nehnuteľnosti práve tu, čaká vás ideálny relax v lone prírody, čertsvý tatranský vzduch a dychberúci pohľad na naše majestátne veľhory. S kúpou a všetkými otázkami vám radi poradia Reality Tatry, ktorých heslo je: Niet nad spokojného klienta.

Malý Slavkov, doprajte si kvalitné bývanie v prírode.

 

Čítané: 3368 x