Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Svadobné obrúčky z platiny

Datum: 26.01.2022

V minulosti boli trendom predovšetkým zlaté svadobné obrúčky. Zlato vo všetkých svojich podobách patrilo neodmysliteľne k svadbe ako svadobné šaty u nevesty alebo oblek u ženícha.

Svadobné obrúčky z platiny

Dnes sa čoraz viac mladomanželov rozhoduje pre úplne iný drahý kov. Je ním platina, ktorá má oproti zlatu veľa výhod. Svadobné obrúčky z platiny stoja za zamyslenie. Možno aj vás očarí žiarivý biely lesk tohto nádherného kovu.

Svadobné obrúčky z platiny vás očaria na prvý pohľad

Výber svadobných obrúčok je pre zamilované páry jedným z najkrajších okamihov pred svadbou. Zároveň dokáže byť výber aj zložitý, a to hlavne v prípade, že sa neviete rozhodnúť z akého materiálu by mali byť prstene vyrobené. Našim tipom je platina. Tento vzácny kov je pre  výrobu svadobných obrúčok ako stvorený. Svadobné obrúčky z platiny žiaria nádherne čistou bielou farbou a v spojení s diamantmi si ich zamilujete na prvý pohľad. Platina odráža lesk diamantov, a preto sa vám zdá, že sú ešte viac žiarivé. Platinové svadobné obrúčky priťahujú pohľady všetkých ľudí a zároveň sú odrazom vašej žiarivej lásky.

Prečo by ste si mali vybrať platinové svadobné obrúčky

Nielen vzhľad je to, čo robí platinové svadobné obrúčky tak jedinečnými prsteňmi. Platina samotná má veľa neoceniteľných vlastností. V prvom rade vydrží lesklá bez nutnosti údržby oveľa dlhšie ako iné drahé kovy. Ak si vyberiete platinové svadobné obrúčky, vybrali ste si vlastne luxus. Luxus, ktorý sa snúbil s eleganciou. Elegancia svadobných obrúčok z platiny sa vyznačuje svojou stálosťou, ktorá neomrzí ani po rokoch. Navyše sa nemusíte obávať o mechanické poškodenie prsteňov. Platina je veľmi odolná voči poškriabaniu alebo inému znehodnoteniu. Obávať sa nemusíte ani o vsadené diamanty. Platinové obrúčky sú tvrdé a pevne sa v nich dajú uchytiť akékoľvek kamene. Platina je vhodná pre vsadenie už spomínaných diamantov a tiež briliantov. Na záver výpočtu kvalít platinových obrúčok musíme spomenúť taktiež to, že platina je hypoalergénna. Neobsahuje prímes iných kovov. Je vďaka tomu vhodná pre ľudí, ktorí majú s ostatnými drahými kovmi problémy prejavujúce sa alergiou. Samozrejme, že za všetky spomínané kvality si musíte priplatiť. Môžeme vám však zaručiť, že investícia sa vám naozaj vyplatí.

 

Čítané: 2522 x