Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Potrebujete novú kanceláriu čo najskôr? Čo tak skúsiť Qubes?

Datum: 31.03.2022

Hľadáte novú kanceláriu v Bratislave a potrebujete ju čo najskôr? Nemáte veľmi veľa času na prípravu a ak by ste sa nasťahovali už do zariadených priestorov ani trochu by vám to nevadilo? Že práve naopak? Čo tak vyskúšať Qubes, jedinečný koncept prenájmu priestorov, ktorý vás zaručene zaujme.

Potrebujete novú kanceláriu čo najskôr?

Qubes nie je len obyčajná budova, ktorá ponúka prenájom kancelárskych priestorov. Je to skrátka oveľa viac. Od jedinečných priestorov s moderným a funkčným dizajnom s uzavretými kanceláriami, ale aj zdieľanými priestormi, cez možnosť využívať recepciu až po upratovacie či bezpečnostné služby.

6 x prečo si vybrať Qubes v Bratislave?

Qubes a ich kancelárie v meste Bratislava sú skutočne výnimočné a toto sú dôvody, pre ktoré si ich budete chcieť vybrať:

1. Veľká schopnosť flexibility: ak hľadáte kancelárie na prenájom, určite oceníte to, že koncept Qubes je veľmi flexibilný a prispôsobí sa konkrétnym potrebám a požiadavkám vašej firmy                     

Qubes Nivy Tower totiž ponúka kancelárie rôznych veľkostí a možností so schopnosťou okamžite reagovať na vaše aktuálne požiadavky a potreby vášho tímu.

2. Majú výbornú lokalitu: priestory sa nachádzajú na Nových Nivách v modernom biznis centre nášho hlavného mesta.

Novo vznikajúca mestská štvrť Nové Nivy je unikátny projekt v európe, ktorý spája prácu, relax, voľnočasové aktivity, nakupovanie, ale aj cestovanie pod jednu modernú strechu.

Samozrejmosťou novovznikajúcej štvrti je jej vybudovanie s veľkým dôrazom na udržateľnosť, bezproblémovú dopravu a dobre fungujúcu infraštruktúru.

3. Veľkou výhodou je skvelá dostupnosť nielen z Bratislavy, ale aj z priľahlých miest. Je to hlavne vďaka umiestneniu priamo nad autobusovou stanicou, veľkej možnosti parkovania či bezprostredného uzlu MHD.

Rovnako v prípade, ak sa radi po meste premiestňujete na bicykli, Qubes myslelo aj na vás. Každého cyklistu zaručene potešia parkovacie miesta pre bicykle priamo v budove. Samozrejmosťou by mala byť aj možnosť osprchovať sa. V Qubes sa pre váš komfort nachádzajú sprchy na každom poschodí.

            Nepretržitá časová dostupnosť je tiež veľkou výhodou pracovných priestorov

            v Qubes. Možnosť pracovať máte 24/7, či už ste škovránok alebo ranná sova.

4. Bezpečie, čistota, poriadok a káva vždy k dispozícii: upratovacie, bezpečnostné služby rovnako ako plne vybavená kuchynka, kde vždy nájdete kávu, čaj a niečo pod zub sú s Qubes samozrejmosťou

5. Kancelárie sú zariadené a dostupné IHNEĎ: čo veľmi oceníte hlavne v časovej tiesni, keď už včera bolo neskoro.

Okrem toho sú kancelárie zariadené príjemne, kvalitne a tak, aby ich            originálny a funkčný dizajn pôsobil kreatívne a podnetne. Skrátka tak, aby sa v nich dobre pracovalo.

Samozrejmosťou je pracovný priestor pripravený presne pre vaše požiadavky. Každá kancelária je totiž modulárna a tak sa s jej dispozíciami ľahko pracuje. Stačí si vybrať z ponúkaných možností.

K dispozícií je možnosť súkromných kancelárií, ktoré sú vyhradené len pre vašu spoločnosť a zároveň zdieľanie zasadačiek a ďalších spoločných priestorov. Ideálna možnosť pre tých, ktorý potrebujú súkromie, ale nevadí im zdieľanie určitých priestorov.

6. Možnosť krátkodobého prenájmu: čo je v dnešnej dobe neustálej zmeny a dynamického vývoja celosvetových udalostí viac ako dobrá správa.

Bonus na záver: Inovátorov z HubHub máte za rohom. Nakazia vás atmosférou úspechu

V rovnakej budove sídli HubHub, s ktorými ste o krok bližšie k novým príležitostiam. Za konceptom HubHub stojí snaha vytvárať prostredie, ktoré bude prirodzene podnecovať mysle ľudí k vytváraniu veľkých výnimočných vecí. A to nielen inšpiratívnym interiérovým dizajnom, ale aj ľuďmi, ktorí spoločne tvoria komunitu, sršiacu energiou a pozitívne naladenú na úspech, rozvoj a rast.

 

Čítané: 2637 x