Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

7 návodov, ako začať podnikať bez kapitálu

Datum: 06.04.2023

Dobrá myšlienka je niekedy viac ako milión vo vrecku. Začať podnikať je možné so žiadnym alebo minimálnym kapitálom. Niektoré druhy podnikania nevyžadujú vstupnú investíciu, ale len odhodlanie a šikovnosť.

ako začať podnikať bez kapitálu

Ako začať podnikať a ako podnikať bez kapitálu?

1. Ako začať podnikať – založiť s.r.o. alebo živnosť?

Najviac rozšírené formy podnikania živnosť a s.r.o. sa líšia už pri zakladaní. Založenie s.r.o. nie je možné bez peňazí. Ak sa rozhodnete pre svojpomocné založenie s.r.o. vyjde vás proces na cca. 200 €, s firmou na 300 €. Možnosťou je kúpa už existujúcej ready made s.r.o.. Založiť živnosť elektronicky je zadarmo.

2. Najlacnejšie je podnikanie z domu

Najlacnejšie vás vyjde, ak začnete podnikať z domu. Z pohodlia domova sa dá realizovať veľa činností a aktivít. Nielenže nezaplatíte ani cent za prenájom, ale tiež môžete podnikať v pyžame. Nasledujúce tipy sú momentálne in.

3. Tvorba online kurzov a videí

Ak ste v niečom naozaj profíci a máte dar reči, vyskúšajte tvoriť online kurzy. Pokojne kurzy ručných prác. Počas korony sa ľudia naučili robiť všetko online, vrátane štúdia. Kurzy sa dajú vytvárať formou videí alebo e-bookov.

4. Obývačkové výpredaje

Second handy nemusia mať podobu kamenných obchodov. Začnite s výpredajom svojho oblečenia a za zisk biznis rozšírte. Oslovte na internete napríklad mamičky a odkúpte od nich veci po deťoch. Oblečenie nafoťte a ponúkajte na jednom z internetových portálov. Úspech budete mať zaručený.

5. Sociálne siete a reklama

V prípade, že máte na sociálnych sieťach veľa sledovateľov, oslovte firmy, ktoré sú vášmu srdcu blízke. Propagácia produktov a služieb formou videí alebo príspevkov na sociálnych sieťach je najviac vyhľadávanou reklamou.

6. Virtuálna asistencia

Pre administratívne zdatných je skvelou formou podnikania služba virtuálnej asistentky. Skvelé je, že túto prácu môžete robiť z akéhokoľvek miesta na svete. Budete vlastne sekretárkou na diaľku, ktorá prekladá, bookuje letenky, odpovedá na telefonáty a emaily.

7. Preklady a doučovanie jazykov

Na bežné preklady z a do cudzích jazykov nepotrebujete diplom a ani prekladateľskú pečiatku. Pridajte k ponuke služieb prekladov doučovanie jazykov a o príjem máte postarané.

 

 

 

 

Čítané: 2997 x