Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Nehnuteľnosti pri mori na dosah ruky

Datum: 05.09.2023

Vysnívaný domček alebo apartmán pri mori nemusí zostať len snom. Nehnuteľnosti pri mori sú skvelou investíciou, ktorej návratnosť je istá vo viacerých smeroch.

Nehnuteľnosti pri mori na dosah ruky

Po kúpe apartmánu pri mori môžete nehnuteľnosť prenajímať, zrekonštruovať ju a následne predať alebo využívať ako víkendové sídlo. Ako sa dostať k nehnuteľnosti pri mori jediným kliknutím?

Za pár hodín pri mori vo vysnívanom apartmáne

Z hľadiska vzdialenosti od Slovenska je najvhodnejšou krajinou na kúpu nehnuteľnosti pri mori Chorvátsko. Kedykoľvek môžete sadnúť do automobilu a za pár hodín ste vo svojom apartmáne s čarovným výhľadom na more. Nielen vzdialenosť našinca láka na kúpu nehnuteľnosti v Chorvátsku. Chorvátsko je pre Slovákov ako druhý domov, jazyková bariéra je minimálna, domáci sú na nás zvyknutí a v mnohom ústretoví. Gastronómia je v Chorvátsku na vysokej úrovni, príroda nádherná, infraštruktúra dobre vybudovaná a ide o bezpečnú krajinu.  

Investovanie do nehnuteľnosti peniaze zhodnotí

Mať peniaze uložené v banke je pri dnešnej inflácii nezmyselné. Reality Chorvátsko sú najlepšou cestou k zhodnoteniu peňazí. Ceny nehnuteľností rastú, a to hlavne domov a apartmánov pri mori. Je isté, že keď dnes kúpite dom, už zajtra bude jeho cena vyššia. Hodnotu nehnuteľnosti je možné zvýšiť rekonštrukciou alebo trendovým zariadením interiéru.

Zásadný investičný krok vo vašom živote

Zásadným investičným krokom vo vašom živote je rozhodnúť sa nehnuteľnosť kúpiť. Ako na to? Vyhľadávať domy na predaj cez internet je hlúposť. Obrali by ste sa o čas a možno aj o peniaze, ak natrafíte na nečestného predajcu. Našťastie existujú platformy a internetové portály s dobrým renomé a veľkým výberom nehnuteľností v Chorvátsku.

Nájdi svoju nehnuteľnosť za pár minút

Zo všetkých platforiem ponúkajúcich nehnuteľnosti v Chorvátsku vyniká croreal.com. Croreal.com je jedinečný projekt vďaka viacerým aspektom. Na platforme croreal.com nájdete v súčasnosti najväčšiu ponuku realít v Chorvátsku. Ak vás zaujíma konkrétne číslo, ide o neuveriteľných vyše 130 tisíc ponúk. V ponuke sú reality v prvej línii pri mori i kamenné domčeky v mestách. Aké typy nehnuteľností na croreal nájdete? Apartmány Chorvátsko, domy, vilky, hotely a pozemky na predaj. Reality sú intuitívne zoradené a vyhľadávanie jednoduché vďaka filtrovaniu.  Zásadná je informácia, že na platforme je možné komunikovať v slovenskom jazyku priamo s predajcom prostredníctvom on-line formulára.

 

 

Čítané: 2456 x