Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Carbon Central Network - Trvalo udržateľný rozvoj

Datum: 04.06.2011

Veľmi úspešná spolupráca firiem Carbon Central Network a Sustainable Growth Group si začína hľadať svoje miesto aj v Slovenskej a Českej republike. Vďaka skupine ľudí, ktorá od januára tohto roku pracuje na prezentovaní pracovných ponúk od CCN a predstavovaní zelených projektov navrhovaných a realizovaných SGG, sú práve zvažované ekologické projekty, ktoré môže SGG financovať.

Sustainability

V preklade trvalo udržateľný rozvoj je možné dosiahnuť po zosúladení a vzájomnej interakcii troch základných prvkov. Môžme ich nazvať rôznymi menami, ale v základe sa jedná o tri P z angličtiny - People, Planet, Profit (Ľudia, Planéta, Zisk). Najčastejšie však nazývané Environment, Social/Ethics and Economics (životné prostredie, ľudskosť a etika, ekonomika).

CCN

Carbon Central Network pracuje na hľadaní ľudí s ekologickými a spoločenskyými záujmami, ktorí ďalej šíria myšlienky a projekty obnoviteľných zelených energií, konzervácii a zastavenia odlesňovania dažďových pralesov a ľudskej etiky a prístupu k zdrojom a energii. Umožňuje pracovať pre úspešnoť projektov a podielať sa na ich zisku.

Viac informácií je možné nájsť na stránke Carbon Central Network. Po bezplatnej registrácii je prístup k webinárom-prezentáciam na internete, ktoré vedie CCN. 

SGG

Sustainable Growth Group zodpovedá za financovanie, stratégie a rozvoj podnikov, strategické akvizície a vytváranie nových spoločností v rámci trvalo udžateľného rozvoja trhu. Ich úlohou je ukázať a realizovať, ako je možné obrátiť tradičnú cenu byť zeleným na potencíonálny zdroj zisku.

Obe spoločnosti sú svetovo uznávané a aktívne, o čom svedčí aj účasť na májovej parlamentnej akcii "Resourceful Thinking For the 21st Century" hosťovanej Lordom Laird v House of Lords v Anglicku. (viz. galéria)

Ľudia a Firmy

Pokiaľ hľadáte prácu v oblasti životného prostredia a obnoviteľných zdrojov, alebo ste firma ktorá ma záujem vedieť možnosti o prechode na zelenú prevádzku, zaregistrujte sa zdarma u CCN a kontaktuje firmu. Carbon Central Network a Sustainable Growth Group sú tí praví partneri pre trvalo udržateľný rozvoj a zisk, starostlivosť o životné prostredie a ľudský a etický prístup k zdrojom a energiám

Čítané: 1093 x