Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Telkáč: TV program, v ktorom sa nestratíte

Datum: 22.02.2013

Televízny program môžeme mať doma v troch variantoch: vytlačený na papieri, vo forme teletextu alebo na internete. Ak mávate vždy poruke počítač, tablet alebo smartfón (a to dnes väčšinou mávame), z týchto možností sa javí ako najvýhodnejší internetový program televízie Telkáč.sk.

Telkáč je najkomplexnejší sprievodca svetom televízií. Vybrať si môžeme zo 110 televíznych kanálov. Keď podržíme kurzor nad obdĺžnikom, znázorňujúcim program, alebo názvom programu, vyskočia nám základné informácie o filme/programe. Môžeme si kliknúť aj na viac informácií, kde zistíme veľmi podrobné detaily.  

Táto stránka ponúka dokonalý prehľad pri všetkých situáciách, kedy potrebujeme TV program: Zapli sme televíziu a chceme zistiť, čo to vlastne pozeráme - už pri letmom pohľade na časovú os získame detailný prehľad o tom, čo práve sledujeme. Aktuálne programy sú vysvietené, časovou osou môžeme skrolovať dopredu aj dozadu. Hľadáme, čo dobré si dnes v TV pozrieme - televízny program si môžeme zobraziť aj vo forme tabuľky, ktorá nám ponúkne prehľadnejšiu informáciu o tom, čo nás čaká. S rozhodovaním pomôžu aj naše „tipy na dnes“.

 

Telkáč na Facebooku

Živo je aj na našej facebookovej stránke www.facebook.com/Telkac, ktorá má už takmer 12-tisíc priaznivcov. Ak ju „lajknete“, budete mať stále prehľad o tom, čo sa oplatí vidieť, a dozviete sa aj pikošky a ďalšie informácie. V smartfóne sa vám bude Telkáč zobrazovať v zjednodušenej prehľadnej verzii.

Čítané: 904 x