Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida

Predávame z dvora

Datum: 25.10.2010

Žiť zdravo... To by chcel asi každý z nás, ale v dnešnej uponáhľanej dobe je to čím ďalej tým ťažšie. Veď kto si nájde čas niekoľko hodín na navarenie poriadneho jedla keď si môže namiesto toho niekde po ceste hodiť do úst hamburger alebo podobné fast-foodové pokrmy?

Čo však nie je takisto veľmi zdravé je, že aj keď si už nájdeme čas a varíme, tak varíme väčšinou opäť rýchle a nezdravé recepty alebo aj keď už si nájdeme recept ktorý vyzerá zdravo, tak na jeho varenie používame polotovary alebo suroviny zo supermarketov ktoré, buďme k sebe úprimní, sú plné umelých hnojív, konzervantov a ktovie čoho ešte. Práve kvôli tomuto je lepšie si suroviny na varenie vypestovať vo vlastnej záhradke. Vravíte si: „No to síce áno, ale kde si to vypestujem keď nemám na to miesto alebo čas?“? Práve pre Vás máme skvelú pomoc. Na internetovej stránke www.predavamezdvora.sk môžete nájsť širokú ponuku pravých domácich surovín, hlavne poľnohospodárskych produktov z rôznych krajov Slovenska. Ide o stránku pre ľudí, ktorí pestujú alebo chovajú niečo vo väčšom množstve ako sú schopní využiť a preto vďaka tejto stránke môžu dať o sebe vedieť a môžu týmito surovinami zásobovať práve ľudí, ktorí by radi žili zdravšie ale na svoje hospodárstvo nemajú  čas a priestor.

Na predaj z dvora sa stačí zaregistrovať na stránke zdarma a takisto zdarma vložiť svoju ponuku alebo dopyt a o všetko je postarané. Predávame z dvora Vám ponúka širokú ponuku poľnohospodárskych produktov, či už ide o ovocie, zeleninu, obilie alebo dokonca mäso z vlastného výkrmu, vajíčka či živé zvieratá či už na chov, priamu spotrebu alebo dovýkrm. Nájdete tu takisto i krmivá z vlastnej výroby, osivá, sadenice, mliečne produkty, med ale i ponuky rôznych služieb.

Takže či už niečo pestujete alebo chováte a chceli by ste to predať alebo práve naopak, radi by ste niečo takéto odoberali ako sa vraví priamo z dvora, tak neváhajte a určite navštívte našu stránku so skvelým nápadom. www.predavamezdvora.sk

Čítané: 569 x