Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika

Silvester na Duchonke

Datum: 23.11.2010

Dni v roku ubiehajú ako voda. Prejde romantický Valentín v snehovej atmosfére, vychutnáme si prvé teplé dni, doprajeme si letnú dovolenku a pohodu pri vode, vytiahneme kabát, aby nás babie leto neodvialo, zapálime sviečky na hroboch, vychutnáme si kapríka pri osvetlenom stromčeku. Sú dni ktoré ani nepostrehneme, že prešli, no našťastie sú aj také, ktoré nám utkvú v pamäti do konca života. Jedným z takýchto dní by mal byť práve ten, v ktorom si mnohí z nás dokážu povedať, že odteraz to skúsim inak, lepšie. Je to Silvester.

 

Silvester by mal byť symbolom, že sa dokážeme zabávať s ľuďmi, ktorí sú nášmu srdcu blízky. S priateľmi, ktorí o nás vedia najviac a cítime sa s nimi najlepšie. Ak takýto deň chcete zažiť aj Vy, nemali by ste váhať a zažiť silvester, na ktorý budete spomínať pri každej príležitosti. Zažite ich na Duchonke v jedinečnom prostredí, pripravenom pre Vás a Vašu partiu, z ktorej budete odchádzať plný zážitkov a dobrého pocitu v srdci. Čaká Vás pripravený silvestrovský program, občerstvenie a stolovanie, s ktorým nebudete mať žiadne starosti. Príjemný Duchonka-Land tím pre Vás pripraví všetko, čo ku kvalitnej silvestrovskej zábave potrebujete.

 

Je pre Vás pripravené kvalitné ubytovanie v moderných priestoroch, vhodné ako pre rodiny, tak aj pre väčšie partie či páry. Vo veľkých spoločenských priestoroch na Vás čaká tradičná silvestrovská večera, po ktorej sa rozprúdi zábava v rytmoch hitov súčasných aj minulých. Energiu či dych naberiete pri švédskych stoloch, ktoré sú Vám k dispozícii do rána. Rozprúdenú zábavu pretrhne Nový rok, ktorý Vám pri prípitku a kapustnici dovolí zvoliť si nový štart roka, nech je ešte úspešnejší ako hociktorý iný. A keby ste na nový rok mali ešte nejakú zbytkovú energiu, je pre Vás pripravený biliard, šípky či stolný futbal. Duchonka Land je proste miesto, z ktorého sa vám bude ťažko odchádzať, ale na ktoré budete ľahko a stále spomínať.

Čítané: 483 x