Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

PeopleLovePeople.com - básničky, citáty, zoznamka, vtipy

Datum: 01.08.2016

V konečnom dôsledku človek je tvor spoločenský a tak sa ľudia radi zoznamujú a je úplne jedno akým spôsobom. Zoznamka to je už pojem pomerne známy. Pre niekoho možno trochu strašidelný a niekto iný to považuje za výzvu vo svojom živote ak sa nevie zoznámiť iným spôsobom.

Romantika v podobe večere a iných krásnych milých vecí môže prísť predsa aj neskôr. Tieto veci by som neurýchľovala. Veď uznaj sám oplatí sa počkať.

Romantická prechádzka

Predstav si reštauráciu a v tom vchádza žena alebo muž tvojich tajných prianí do dverí. Prekročí prah už sa približuje a je takmer pred tebou. A ty sa už teraz tešíš na to ako sa spolu krásne porozprávate a možno ruka v ruke prejdete po brehu rieky. Samozrejme až po dobrej večeri v príjemnej reštaurácii. A on povie niečo romantické: „Ty máš tak nádherné oči.“ Máš pocit, že už necítiš zem pod nohami a zľahka sa vznášaš nad zemou. Áno chceš aby ste vzájomne splynuli v bozku.

Myslím, že nástupom moderných technológií tak trochu ustúpila klasická komunikácia tzv. tvárou v tvár. Čo je na jednej strane škoda no na druhej strane je to možnosť pre ostýchavých ľudí zoznamovať sa iným spôsobom a to práve už cez spomínané moderné technológie.

Poviedky, spovednica a iné

Tu je už veľa možností ako to spraviť od chatovacích serverov, cez mobilné aplikácie a naspäť cez trochu serióznejšie webstránky, kde sa ľudia majú ozaj chuť a záujem reálne aj zoznamovať a hľadať vzťah. Možno keď budeš mať čas môžeš si prečítať aj nejakú poviedku. Čo ak bude šteklivá a bude sa ti páčiť? Nevadí prečítaš si aj ďalšie pekné poviedky. Server je plný zábavy. Nájdeš tam aj vtipy a básničky pre romantikov medzi nami. Krásne citáty nesmú chýbať, veď sa rozprávame na tému láska.

Natrafíš aj na zaujímavý priestor na „vyliatie“ svojho srdca, kde ti možno niekto iný poradí alebo môžeš dať radu ty sám. Veď ľudia by mali medzi sebou a aj sami so sebou komunikovať hlavne pekne. Viem presne, kde som to počula a veľmi sa mi ten výraz páči: „Komunikovať aj sám so sebou hlavne pekne.“ Toto si pamätaj pri ceste za láskou.

Viac o portáli PeopleLovePeople nájdete tu.


Autorské právo: epokrovsky / 123RF Reklamní fotografie

Čítané: 5409 x