Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Zdravie z prírody

Datum: 10.12.2010

Už naše staré mamy vedeli, že med nie je len sladká pochúťka, ale aj liek. To, čo poznali už predkovia pred tisícročiami, dnes objasňuje veda a zisťuje aj nové doposiaľ neprebádané účinky produktov z medu, materskej kašičky a včelieho vosku. Včely boli odpradávna predmetom záujmu ľudí a dostali sa aj do nášho jazyka vo forme prísloví. Každý pozná slovný zvrat „usilovný ako včelička“.

Výrobky s kvalitným včelím medom, propolisom, včelím voskom či materskou kašičkou sú naozaj na nezaplatenie. Včelie produkty sú ta najlepšia prírodná lekáreň zozbieraná včelami z našich lúk, polí a lesov. Liečia, no zároveň máte istotu, že Vášmu zdraviu neškodia ako mnohé syntetické látky. Príroda sama vie, čo je pre nás najlepšie.

 

Objavte aj vy zázračné liečivé vlastnosti medu, propolisu alebo materskej kašičky. Moderná kozmetika stále viac využíva široké možnosti týchto látok. Doceňované sú hlavne pre ich priaznivé vlastnosti na pokožku. Vyživujú suchú a poškodenú kožu, zrýchľujú hojenie, odstraňujú vrásky a spomaľujú starnutie pokožky. Pomáhajú pri akné, kŕčových žilách, plesniach, ekzémoch a liečia opary.

 

I keď nepotrebujete liečiť kožné choroby, vaša koža výrobky z včelej lekárne určite privíta. Môžete nimi obdarovať aj svojich blízkych, pretože čo je lepším darčekom, ako keď darujete niekomu zdravie?

 

Kozmetiku s obsahom včelích produktov dnes už nájdete aj v mnohých internetových obchodoch. V prvom rade by ste sa mali zamerať na kvalitu kupovanej kozmetiky a nekupovať predražené výrobky, ktorá majú maximálne tak „placebo“ efekt. Celú radu ozaj kvalitnej kozmetiky nájdete v e-shope www.vceliakozmetika.sk. Pohodlne od počítača máte možnosť výberu zo širokej ponuky výrobkov ako medové mydlá, balzamy, šampóny, sprchové krémy, liečivé gély a mnohé ďalšie.

Zavítajte na stránky obchodu včeliakozmetika a určite budete len spokojní. Vyskúšajte a uvidíte sami, že nie nadarmo sa vraví medu „prírodná lekáreň“.

Čítané: 472 x