Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Promo stánky, dobrý prostriedok na prezentáciu

Datum: 21.12.2010

Chystáte sa na veľtrh prezentovať svoje nové výrobky? Nechcete zapadnúť v tvrdej konkurencii na výstavách? Vaše promo stánky musia byť jedinečné, aby upútali pozornosť každého návštevníka. Nechajte si vyrobiť promo stánok od profesionálnej firmy, ktorá má s návrhmi prezentácií na promo akcie dlhoročné skúsenosti. Máte na výber z niekoľkých typov konštrukcií promo stánkov, ktoré sú vyrobené z ľahkej hliníkovej konštrukcie. Vďaka dômyselným spojom sú promo stánky ľahko zostaviteľné a jednoduché na transport.

Promo stánky môžete doplniť aj výstavnými stenami, stojanmi na letáky, X-bannermi a ďalšími reklamnými pútačmi. Vďaka jednotnému grafickému návrhu všetkých predmetov, bude Vaša firemná prezentácia pre návštevníkov nezabudnuteľná. Môžete si byť istí, že promo stánky od nás zabezpečia dôstojnú prezentáciu Vašich výrobkov. Všetky promo stánky graficky upravíme podľa Vašich želaní a dovezieme kdekoľvek na miesto určenia v Českej republike. Plnofarebná tlač grafických návrhov je realizovaná modernými technológiami na kvalitných materiáloch. Konkrétny materiál je zvolený podľa typu promo stánku.

Ak budete potrebovať, zabezpečíme Vašu prezentáciu aj po personálnej stránke. Na miesto konania akcie dovezieme skúsené a spoľahlivé hostesky a promotérov.

Čítané: 448 x