Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Dovolenka s FUN ACTIVE

Datum: 21.01.2011

Teraz je ten správny čas naplánovať si letnú dovolenku! Máte radi teplé more, dobré jedlo a príjemné prostredie chorvátskych pláží? Vyskúšajte aktívnu dovolenku s klubom FUN ACTIVE! More je krásne, kúpanie fajn. Ak máte zo sebou deti, musíte ich nejako zabaviť, pretože iba vylihovanie na pláži je pre ne nudné. Prenechajte to profesionálom!

S FAN ACTIVE budete mať o zábavu postarané vy, aj Vaše ratolesti. Každý deň sú pripravené zaujímavé hry. Niekedy ide o športové preteky, inokedy o tvorivé dielne, karaoke show, cvičenie aerobiku či modernej zumby. Denné aktivity sú určené predovšetkým deťom, no ak sa pridajú aj dospelí, vôbec to nie je na škodu. Pri spoločnom tvorení či pri rodinných pretekoch sa nebudete ani na chvíľku nudiť. Deti Vám budú vďačné a Vy sa stanete zasa na chvíľu deťmi.

Večerný program je určený predovšetkým dospelým. Príjemné večerné grilovanie pri mori s živou hudbou, rozozvučí nejedno romantické srdce. V rámci pobytu FAN ACTIVE klub organizuje aj besedy s rôznymi známymi osobnosťami zo sveta športu a showbyznisu. Rozhovory prebiehajú v komornom prostredí, preto majú návštevníci možnosť poznať aj nepoznanú tvár takýchto osobností.

Ak už teraz zvažujete termín dovolenky a chystáte sa zakúpiť niektorý zájazd z first minut za výhodné ceny, pouvažujte o zabezpečení kultúrneho programu po celý čas Vášho pobytu v Chorvátsku. S FAN ACTIVE sa rozhodne nudiť nebudete.

Čítané: 561 x