Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Dovolenka Chorvátsko vyjde lacno

Datum: 24.01.2011

Chorvátsko je obľúbenou dovolenkovou destináciu už desiatky rokov. Už v minulosti bola dovolenka v krajinách bývalej Juhoslávie jedinou možnosťou, ako sa dostať ku krásnemu čistému moru. Mnohí si túto krajinu a priateľských ľudí obľúbili natoľko, že sa sem radi vracajú. Ďalším dôvodom, prečo veľa turistov prichádza do tejto krajiny, sú priaznivé ceny ubytovania a jedla.

Chorvatsko levně“ vás vyjde vtedy, keď trochu presurfujete internetovými stránkami cestovných kancelárií a súkromných podnikateľov, ktorí ponúkajú ubytovanie za priaznivé ceny. Zadajte si do internetového vyhľadávača kľúčové slovo Chorvátsko lacno a okamžite získate desiatky ponúk, z ktorých si zaručene vyberiete tú, ktorá je pre Vás najoptimálnejšia. Ak nehľadáte žiadny luxus a štvorhviezdičkové hotely, môžete za ubytovanie naozaj veľmi ušetriť. Možno nebudete bývať priamo na pláži, ale v pohodlnom a čistom apartmáne v centre mesta. Budete mať blízko do obchodov aj za kultúrou.

Ďalšou možnosťou, ako získať „Chorvatsko levně“,  je získať odporúčanie priateľov a známych na ubytovanie v súkromí. Vyskúšané a praxou osvedčené bývanie v súkromných apartmánoch je zárukou kvality a prijateľnej ceny. Ak sa nebudete chodiť stravovať do reštaurácií, ale budete si variťť sami, tiež ušetríte nemalé finančné prostriedky. Apartmány sú vybavené malou kuchynkou s chladničkou, preto príprava jednoduchých jedál z dostupných surovín, nie je pre zručné gazdinky žiadny problém.

Ak vám nevadia skromnejšie podmienky a chcete ušetriť peniaze za dovolenku, určite nájdete vhodné alternatívy k drahšiemu ubytovaniu s plnou penziou.

Čítané: 547 x