Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Chorvátsko navštívte s cestovnou kanceláriou

Datum: 27.01.2011

Cestovať na dovolenku bez toho, aby ste nemali vybavené ubytovanie a stravovanie, je skôr pre dobrodružné povahy. Ak ste typ človeka, ktorý chce mať vopred všetko stopercentne pripravené, potom na dovolenku cestujte s cestovnou kanceláriou. A vyberajte dobre. Najnižšia cena na trhu nemusí znamenať aj najkvalitnejšiu dovolenku. Ak Vás láka Chorvatsko, zvoľte si takú cestovku, ktorá sa na túto krajinu špecializuje. Takáto cestovná kancelária má totiž veľký výber ubytovania. V ponuke nájdete luxusné hotely all inclusive, hotelové apartmány aj skromnejšie bungalovy.

Kanceláriou, ktorá sa špecializuje na dovolenkové pobyty pri Jadranskom mori, je česká spoločnosť VÍTKOVICE TOURS s.r.o. Špecialitou tejto cestovky sú tzv. Neptun kluby, ktoré vo vybraných turistických destináciách kompletne zabezpečujú kultúrne a športové vyžitie dovolenkárov. Z roka na rok záujem o služby Neptun klubu rastie, najmä sa teší záujmu rodín s deťmi. Stále viac turistov nechce iba ležať pri mori, ale chce svoju dovolenku Chorvátsko stráviť aktívne.

Máte malé deti? V tom prípade s kanceláriou VÍTKOVICE TOURS tento rok ušetríte! Pri pobytoch viac četných rodín ponúkajú hotely deťom stravu a ubytovanie zadarmo! No nevyužite takúto šancu! Chcete ušetriť ešte ďalšie peniaze? Tak využite zľavu 18% z ceny zájazdu! Akcia platí iba do konca januára, tak sa poponáhľajte. Nemusíte naháňať žiadnu pobočku cestovnej kancelárie, ale stačí využiť internet. Všetky informácie o zájazdoch Chorvatsko nájdete na internetovej stránke www.ckvt.cz a potom stačí vyplniť objednávkový on-line formulár a zľava je Vaša!

Čítané: 395 x