Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Kurzy v rámci cezhraničnej spolupráce SR – ČR, téma indoorové aktivity

Datum: 28.01.2011

Bojnice ( 13.11.2010). Projekt s názvom „Cielené školenia, kurzy a tvorba spoločných marketingových produktov - podpora rastu cestovného ruchu v cezhraničných regiónoch“ napomáha  poskytovateľom služieb cestovného ruchu vo zvýšovaní  pripravenosti  ľudských zdrojov na kvalitnejšie poskytovanie služieb v cezhraničnej oblasti.

V rámci neho sa realizujú cielené kurzy v 13 obsahových témach, ktoré sú orientované na praktickú výmenu poznatkov a informácií z oblastí  hotelových a gastronomických služieb, incentívnu a kongresovú turistiku, voľnočasové a wellness aktivity, teambuildingové programy, komunikačné schopnosti pracovníkov v cestovnom ruchu, marketingové činnosti a techniky. 

 

            Oblasť tvorby produktov tvorí jednu z kľučových aktivít každého poskytovateľa služieb cestovného ruchu. Praktické skúsennosti v oblasti tvorby animačných programov pre klientov prezentoval v projekte pán Ing. Karol Kacvinsky, event manažér z  agentúry PRO-STAFF s.r.o. keď dodal : „V zahraničí sa produktová skladba užitia času pobytu klienta už roky rozvíja vďaka prepracovaným programom a s pripravenými animátormi. Máme záujem, aby aj v domácom cestovnom ruchu sa pripravovali kvalitní animátori a produkty, ktoré zodpovedajú produktovej skladbe vhodne ladenej na potreby a očakávania klientov.“ Trendy smerovania animačných programov pre skupiny turistov, alebo pre rodiny s deťmi bola téma, ktorej sa projekt tiež venoval.

 

            Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ a ŠR Slovenskej republiky a realizuje ho občianske združenie Bojniciensis so sídlom v Bojniciach, hlavným cezhraničným partnerom je Region Slovácko – sdružení pro rozvoj cestovního ruchu so sídlom v Uherskom Hradišti.

 

Kontakt: oz@bojniciensis.sk

Čítané: 292 x