Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana

Nákup dovolenky on-line – fenomén 21 storočia

Datum: 15.03.2011

O výhodách kúpy dovolenky prostredníctvom internetu sa popísalo pomerne veľa a zdá sa, že čoraz viac zákazníkov volí práve túto formu zakúpenia dovolenky. Nákup rôznych produktov a služieb on-line sa stal našou prirodzenou súčasťou a výnimkou nie sú ani služby cestovného ruchu. Cestovné kancelárie a agentúry chcú byť svojim klientom bližšie, aj preto pre nich pripravujú možnosti objednania zájazdu telefonicky, alebo prostredníctvom emailu. Aj cestovná agentúra Belinda Agency.........

Nákup dovolenky on-line – fenomén 21 storočia

O výhodách kúpy dovolenky prostredníctvom internetu sa popísalo pomerne veľa a zdá sa, že čoraz viac zákazníkov volí práve túto formu zakúpenia dovolenky. Nákup rôznych produktov a služieb on-line sa stal našou prirodzenou súčasťou a výnimkou nie sú ani služby cestovného ruchu. Cestovné kancelárie a agentúry chcú byť svojim klientom bližšie, aj preto pre nich pripravujú možnosti objednania zájazdu telefonicky, alebo prostredníctvom emailu. Aj cestovná agentúra Belinda Agency sa zaradila medzi predajcov, ktorí ponúkajú zájazdy od renomovaných cestovných kancelárií a ponúka na svojom portáli Last minute dovolenka Belinda agency nielen dovolenky last minute, ale i letenky, ubytovanie i zájazdy od zahraničných touroperátorov pod názvom rakúske CK. Pre potenciálnych zákazníkov, ktorí ešte váhajú nad využitím takýchto služieb, snáď pomôžu tieto informácie o výhodách nákupu on-line. Základnými výhodami sú:
- prehľadnosť
- rýchlosť
- pohodlie
- non-stop prístup k informáciám
- mapy a recenzie hotelov
- ceny rovnaké ako u poriadajúcej CK

Prehľadnosť – ceny vrátane poplatkov
Na stránke Last minute dovolenka Belinda agency sa zobrazia všetky aktuálne zájazdy vrátane last minute ponúk od všetkých partnerských renomovaných CK. Môžete si ich zoradiť podľa dátumu alebo ceny, čím získavate možnosť porovnávania jednotlivých ponúk od viacerých CK. Navyše, ceny na stránke sú vrátane povinných poplatkov a poistenia,  to znamená, že ceny na stránke sú konečné a viete, koľko skutočne zaplatíte za dovolenku. 

Rýchlosť – pretože čas sú peniaze
Dostali ste nečakane dva týždne voľna  a nechcete ich stráviť doma? Navštívte stránku Last minute dovolenka Belinda agency, kde nájdete aktuálne ponuky na najbližšie odchody s akciovými ponukami last minute. Stačí si vybrať zájazd a zaslať nezáväznú objednávku. Keďže ide o last minute dovolenku a odchod môže byť aj na druhý deň, je to hra o čas a ušetrené peniaze. Preto je pohotovosť a rýchlosť pracovníka agentúry na pravom mieste. Dôležitá je taktiež okamžitá dostupnosť, preto môžete agentúru kontaktovať telefonicky, emailom alebo bezplatne prostredníctvom kontaktu na skype.

Pohodlie – neutrálne prostredie
Výber dovolenky často ovplyvňuje aj prostredie, v ktorom sa v danom čase nachádzate. Určite nie je dobré vyberať dovolenku pod nátlakom, v chaose a bez rozmýšľania. Mohlo by sa vám to vypomstiť a nakoniec si zakúpite dovolenku do miesta, kam ste vôbec nechceli ísť. Výberom dovolenky on-line sa môžete týmto stresujúcim situáciám vyhnúť a nemusíte sa cítiť previnilo, keď si zájazd ihneď nekúpite. Až po odoslanie objednávky ste totiž  v anonymite. Zároveň si na stránke môžete prezerať ponuky od jednotlivých cestovných kancelárií  - Zájazdy alebo si možno potrebujete len kúpiť letenku - Letenky alebo si požičať auto – Požičovňa áut. Len klikáte a nič vás to nestojí. Naopak, získavate informácie a prehľad o daných ponukách. A potom sa stačí už len správne rozhodnúť a objednať to pravé pre vás. 

Non-stop prístup k informáciám
Na stránke dostanete informácie kedykoľvek – od pondelku do nedele, 24 hodín denne. Okrem zájazdov, last minute, leteniek si môžete prečítať dôležité i zaujímavé informácie o krajinách. Možno práve tieto informácie poslúžia na správny výber dovolenky. Ku každej krajine sú vypísané základné informácie, zaujímavé miesta, fotogaléria. Niektoré krajiny sú doplnené o príspevky cestovateľov, ktoré sú doplnkovým a veľmi významným zdrojom informácií. V prípade, že nenájdete na stránke čo potrebujete, k dispozícii je aj non-stop telefonický kontakt, na ktorý sa môžete kedykoľvek obrátiť. Veľa užitočných informácií, noviniek a zaujímavých ponúk nájdete aj na facebooku,

Mapy a recenzie hotelov
Vybrali ste si ostrov či destináciu, ale nemáte celkom predstavu, kde sa nachádza, ako vyzerá okolité prostredie? Aj túto informáciu nájdete na webovej stránke v sekcii informácie o krajinách. Ďalším dôležitým atribútom pri výbere dovolenky bývajú hodnotenia a recenzie hotelov od klientov, ktorí danú oblasť a hotely navštívili. Získate tak predstavu o mieste, ktoré navštívili skutoční ľudia. Treba však brať ohľad aj na to, že rôzni ľudia majú rôzne názory a môžu sa v pohľade na rovnakú vec aj diametrálne líšiť. A niekedy môže recenzia viac uškodiť ako pomôcť.

Ceny rovnaké ako u poriadajúcej CK
Veľa ľudí možno odrádza fakt a neistota, že ceny zájazdov cez agentúry sú vyššie ako priamo v danej cestovnej kancelárii. Je to však zlá domnienka. Ceny všetkých zájazdov sú rovnaké ako u poriadajúcej CK, vrátane všetkých zliav a bonusov. Navyše, na stránke Last minute dovolenka Belinda agency sú ceny prehľadnejšie, vrátane povinných poplatkov a poistenia, čiže ceny, ktoré naozaj za zájazd zaplatíte. 

Čítané: 520 x