Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida

Za zábavou na tábor

Datum: 21.05.2011

O detských letných táboroch snáď každý vie, že si na nich deti užijú veľa zábavy, získajú nové zážitky a skúsenosti a predovšetkým se skamarádia s novými deťmi.

Za zábavou na tábor

O detských letných táboroch snáď každý vie, že si na nich deti užijú veľa zábavy, získajú nové zážitky a skúsenosti a predovšetkým se skamarádia s novými deťmi. Na letných táboroch se hrajú kolektívne športové hry, poriadajú se bojové hry, niekedy diskotéky a tiež dlhé výpravy do prírody za poznávaním nového okolia. Každý tábor má vypracovaný odlišný program pre deti a mládež. Napríklad konské tábory, trampské tábory, športové, zdravotné, spevácke, alebo inak umelecké, skrátka druhov táborov je naozaj dosť, a každý si môže vybrať podľa svojho gusta.

Odpočinok a šport

Na letných táboroch sú vždy stanovené pravidla, ktoré by sa mali dodržiavať. To ale neznamená, že by tam boly deti nejak prísne cepované. Iste si tam užijú svoj volný čas a odpočinek, ktoré detské tábory ponúkajú. Ako odpočinok môže každý jednotlivec brať podľa seba. Ak nejradšej chodí na prechádzky po lese, alebo hrá futbal, basketball, číta si, alebo len tak rád lenoší v posteli. Na táboroch je šport jednou z nejdôležitejších aktivit. Organizujú sa rôzne športové stretnutia zostavené z týmov.

Pozrite se na webovú stránku http://detske-letne-tabory.duchonkaland.sk/, kde nájdete podrobné informacie o detskom letnom tábore. Jeho aktivity, turnusy, stravovanie i možnosti ubytovania najmenších i starších táborníkov.

Deti sú na tábory prijímané po vyplnení predbežnej prihlášky na určité letné tábory. Tu tiež nájdete na stránkach tábora. Rodičia majú možnosť prísť sa pozrieť na miesto tábora a jeho okolie .

Deti si radi užijú nejaký ten čas bez rodičov v spoločnosti ich vrstovníkov. Takto sa dá užiť viac zábavy, než keď je dieťa zatvorené cez prázdniny doma v paneláku. Po celoročnom chodení do školy si to Vaše dieťa iste zaslúži. Zažije krásné zážitky z letného tábora, ktoré Vám neskôr bude isto rozprávať.

Čítané: 523 x