Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Pečiatky na počkanie

Datum: 24.05.2011

Chcete si sami navrhnúť pečiatku a mať ju doma čo najrýchlejšie? Nemusíte hľadať najbližší kamenný obchod a trmácať sa aj niekoľko kilometrov do najbližšieho mesta. Otvorte si internetový prehliadač a vytvorte si „razítka na počkání“ z obývacej izby. Vaša pečiatka môže mať absolútne neštandardné požiadavky, nemusíte sa obmedzovať iba na prostý text. Vďaka novej technológii môžete požadovať aj zložité grafické prvky.

Pečiatky na počkanie si vytvoríte sami pomocou jednoduchej online aplikácie. Vyberiete si typ pečiatky, textové a grafické prvky, určíte farebnosť tlače. V ponuke nájdete klasické kancelárske pečiatky, ako aj veľkoplošné pečiatky s možnosťou tlače až 14 riadkov a rýchloschnúce pečiatky. Všetky potrebné parametre textu zadáte do pripraveného online formulára a jednoducho odošlete. Graficky zdatnejší užívatelia môžu grafickú podobu pečiatky poslať vo formáte jpg, gif, png, tiff alebo pdf.

Mechanika „razítka na počkání“ modico® je veľmi jednoduchá, neobsahuje žiadny otáčací mechanizmus. Iba krátke jemné stlačenie zariadenia vykoná dokonale rovnomerný otlačok textu. Vďaka tomuto unikátnemu mechanizmu je možné kvalitne otláčať grafické prvky, jemné linky, poltóny, tieňovanie a dokonca aj fotografie. Životnosť mechanizmu je nadštandardná, jednou náplňou urobíte až 15.000 otlačkov.

Čítané: 628 x