Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Prečo elektronické letenky?

Datum: 29.07.2011

Možno ste ich už vyskúšali. Elektronické letenky pomaly ale isto vytláčajú papierové. Viete, o čo ide?

Elektronické letenky, nazývané aj ETIX, používajú niektorí prepravcovia už od roku 2008. Zatiaľ ide hlavne o malé a charterové aerolínie, ale postupne tento systém zavádzajú aj veľkí prepravcovia. Elektronické letenky totižto ponúkajú mnohé výhody.

V prvom rade šetria peniaze. Aerolínie na nich za 4 roky ušetrili už vyše 3mld dolárov. A nielen prepravcovia ušetria, aj Vy, pretože pri vydávaní ETIX sa účtuje nižší servisný poplatok. Navyše elektronické letenky sú pohodlné- ľahko si ich rezervujete online a nemusíte si ich vyzdvihnúť. Pri zmene letu či celkovom stornovaní letenky tieto zmeny stačí nahlásiť telefonicky. Tiež ušetríte nejaký čas pri check-ine.

Kliknite na našu stránku, kde sa o ETIX dozviete viac. Taktiež na našej stránke nájdete praktický systém online rezervácie, pričom ale máte možnosť získať tie najlacnejšie letenky na trhu. Čaká na Vás kalkulačka, ktorá na základe Vami zadaných údajov porovná ponuky všetkých prepravcov a pomôže Vám rezervovať si tie najlacnejšie letenky.

Čítané: 712 x