Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce

Náš prvý párty stan

Datum: 07.09.2011

JOHNNY SERVIS slúží zákazníkom v stavebníctve a ďalších priemysloch, vo verejnom sektore i v domácnostiach. Vďaka širokému profesionálnemu tímu obchodníkov a prepracovanej logistike sme schopní našim zákazníkom poskytnúť servis podľa ich miestnych potrieb a požiadaviek. 
Našich zákazníkov si ceníme a sme pripravení splniť ich potreby a predstavy.

Náš prvý párty stan bola vlastne náhoda. S rodičmi cez leto pred domom predávame ovocie, burčiak a plodiny zo záhrady, vlastne celé leto sme potrebovali mať nejaký prístrešok pred našim domom, aby sme tam mohli predávať. Bývame na hlavnej ulici, takže je to dosť výhodné. Išli sme raz s rodičmi na kúpalisko a videli sme mnoho rodín takto predávať, ale jedni sa líšili tým, že boli pod perfektne vymysleným prístreškom.

Veľmi nás ten prístrešok, teda lepšie povedané stan zaujal, a tak sme zastavili a išli sa pozrieť, ako to majú spravené. Mali konštrukciu párty stanu a na nej prehodenú na to aj originálnu nepremokavú plachtu, a k tomu, bola aj presne vymeraná a upevnená ku konštrukcii stanu. Bolo nám hlúpe spýtať sa, či si niečo také objednali, alebo spravili, a tak sme nasadli do auta a šli ďalej.

Po ceste sme všetci premýšľali a keď sme išli z kúpaliska, zastavili sme sa tam znovu a spýtali sa ich, od kadiaľ majú takýto párty stan. Samozrejme, nevedeli, prečo sa to pýtame, tak sme im všetko vysvetlili. Našťastie to boli milí a príjemní ľudia a vraveli, že si od jednej firmy objednali párty stan a oni im ho postavili a od vtedy ho tam majú.

Pani nám povedala, že všetko je pevne upevnené a taktiež aj plachta na stane drží dobre, nedá sa ani ukradnúť. Veľmi nás to zaujalo a taktiež sme sa spýtali, či by nám neporadili tú firmu. Na papierik nám napísala meno firmy, a hneď, ako sme prišli domov, do vyhľadávača sme zadali názov firmy. Hneď sme sa potešili, výhodná cena, skvelá kvalita, objednávka cez internet. Neváhali sme a všetko na kúpu sme spísali.

Objednávku nám potvrdili a „páni majstri“ prišli na dodávke aj spolu s párty stanom, ktorý nám zložili rovno na mieste, kde sme si povedali. Všetko prebehlo úplne hladko, a my sme mali pred domom náš prvý párty stan. Odvtedy ich máme doma niekoľko a k tomu nám poslúžila práve táto firma z Bratislavy. Odporúčame túto firmu. Výrobky sú naozaj kvalitné.

Čítané: 749 x