Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Prečo nezavrhovať online marketing

Datum: 01.08.2017

Je potrebné klásť dôraz na internetový marketing? A čo vôbec online marketing znamená? 

Online marketing, alebo marketing na internete, znamená propagáciu vášho produktu prostredníctvom webových stránok, sociálnych sietí, reklám, virálnych videí a mnoho iného. Umožňuje lepšie zacieliť na potenciálnych zákazníkov a tým zvýšiť nielen návštevnosť, ale aj predaj komodity.

Na dosiahnutie výsledného efektu sa používa viacero nástrojov, základným kameňom je web stránka prezentujúca vaše produkty a služby. Ľudia zistia o vás viac informácii a váš tovar sa im dostane do podvedomia. Podľa uvedených parametrov si dokážu porovnať vaše tovary či služby s konkurenciou, čo im pomáha správne sa rozhodnúť.

Ďalším silným nástrojom je SEO optimalizácia, čo je prispôsobenie vašej webovej stránky internetovým vyhľadávačom, aby bola zobrazená v daných vyhľadávaniach na popredných miestach. Vyššia pozícia vo vyhľadávaní znamená aj väčšiu návštevnosť, väčšia návštevnosť v konečnom dôsledku môže mať za účinok vyšší predaj vašich produktov, čo je presne efekt, ktorý chcete docieliť.

Nemenej dôležité je aj prepojenie vášho webu so sociálnymi sieťami (Facebook, Instagram a ďalšie), kde je možné budovať si fanúšikovskú základňu, upozorňovať na prebiehajúce akcie či predstaviť novinky vašej komunite. Ľudia, ktorí vás sledujú, budú mať informácie z prvej ruky a vám sa naskytne možnosť priblížiť vaše produkty cieľovej skupine zákazníkov.

Zaujal vás e-marketing? Chceli by ste začať, no neviete ako? Naša spoločnosť Visibly vám ponúka komplet online marketing, počnúc tvorbou web stránky, cez seo optimalizáciu až po prepojenie so sociálnymi sieťami. Ale tu naša ponuka ešte nekončí! Čarodeji z nášho tímu vedia oveľa viac marketingových kúziel - analýzy súčasných zákazníkov a ich správanie sa na stránke, odstránenie nedostatkov a vyladenie detailov na vašej stránke, poskytnutie pútavého obsahu od profesionálneho copywritera, zapojenie vášho e-shopu do porovnávačov cien, zapojenie a nastavenie reklám pre čo najrýchlejšie získanie nových zákazníkov a veľa ďalších. S nami budete mať aj prehľad o dosiahnutých výsledkoch pomocou pravidelných výstupov a štatistík. 

Ešte stále váhate? Pozrite si naše predošlé projekty v časti Referencie. V prípade záujmu je možné spojenie prostredníctvom mailu alebo telefónneho čísla, ktoré nájdete v sekcii Kontakt. Ak potrebujete online marketing z Topoľčian, Partizánskeho alebo Bánoviec nad Bebravou, stretnime sa ešte dnes a spoločne načrtnime možné vylepšenia pre zvýhodnenie vašich produktov, aby si vás budúci zákazníci mohli nájsť čo najskôr.

Čítané: 4117 x