Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Fotopasca. A nič vám neunikne!

Datum: 11.03.2018

Hľadáte spôsob, ako jednoducho, efektívne, ale najmä spoľahlivo sledovať nejaký majetok, osoby alebo zvieratá? Už ďalej nehľadajte, sú tu fotopasce!


 

Skúste si na chvíľu zaspomínať na to, čo ste robili, keď ste boli deťmi. Okrem toho, že vás nič podstatné netrápilo, jedli ste a spali, pravdepodobne ste sa hrali nejaké hry. Najprv to boli naozaj jednoduché hry s mamou, prípadne nejakými plyšovými zvieratkami a podobnými hračkami. Ako ste však rástli, spolu s vami sa vyvíjali aj žánre a spôsoby hier, ktoré ste sa začali hrať. Určite ste videli nejaký detektívny film, v ktorom bol veľký hrdina – detektív alebo agent, ktorý veľmi zaujímavo a pútavo pátral po zločincoch. Takéto filmy asi v každom z nás prebudili túžbu stať sa podobne akčným detektívom. A tak ste sa začali hrať na agenta. Vymýšľali ste rôzne spôsoby ako sledovať ľudí pomocou rôznych zrkadielok, neskôr možno mobilných telefónov a podobne. Túžby byť niekedy detektívom a pokročilými metódami sledovať okolitý svet sa u nás ale prejavujú prakticky v každom veku, či už z čisto zábavných alebo praktických dôvodov. A tu prichádzajú na scénu fotopasce.

Fotopasca- pomocník do každého počasia

Aj keď toho na tému fotopasce asi veľa nepočúvame, vedzte, že také fotopasce sú skutočne pokrokovými zariadeniami. Sú vodeodolné a stavané tak, aby vydržali tie najťažšie vrtochy počasia, namontované niekde na konáriku stromu v lese. Asi nie je žiadnym prekvapením, že elektrickú energiu čerpajú z batérii, sú tak úplne nezávislé od okolitého sveta. Fotky a videá, ktoré fotopasca zhotoví, sú vysokej kvality, pri drahších modeloch dokonca HD! A to všetko zo zariadenia, ktoré je čo najmenšie a robené tak, aby bolo čo najmenej nápadné pre okolitý svet. Tomu prispieva aj pre ľudské a zvieracie oči neviditeľný blesk, ktorý umožňuje zhotovovať zábery aj v noci. Upozornenia vám následne fotopasca posiela priamo na e-mail alebo vo forme MMS správy. Či už ste farmár, poľovník, policajt alebo len chcete sledovať váš majetok, fotopasca je ideálnym riešením. Kvalitné fotopasce nájdete na stránke www.efotopasce.sk .

Čítané: 3952 x