Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Komunikujte so zahraničnými obchodnými partnermi na úrovni!

Datum: 11.08.2018

Aj vy využívate pri komunikácií so zahraničnými klientmi translatory, ktoré sú bežne dostupné na internete? Žiaľ, vo väčšine prípadov ide o nesprávny, prípadne neúplný preklad viet, čo nepôsobí príliš profesionálnym dojmom, však? 

Ak túžite po dokonalom preklade a zároveň by ste si chceli cudzí jazyk osvojiť, je na čase siahnuť po inteligentom vreckovom prekladači!

Aké sú výhody prekladačov?

Výhodou prekladačov je vo všeobecnosti najmä to, že vďaka prístupu do databázy dokážu behom pár sekúnd preložiť vetu, prípadne slovíčka, a teda poskytnúť vhodný preklad. Mnohé z nich fungujú nielen v online, ale aj v offline režime, čo oceníte najmä vtedy, ak ste na cestách a nemáte prístup k internetu. Elektronický prekladač je zároveň multimediálnym zariadením, ktoré ponúka možnosť internej galérie, prehrávania videí či hudby. Inými slovami možno povedať, že ide o inteligentného pomocníka do vrecka, s ktorým sa môžete naučiť základné, ale i zložitejšie frázy v cudzom jazyku, a to v podstate kdekoľvek a kedykoľvek.

Nie je prekladač ako prekladač!

Avšak treba zdôrazniť, že jednotlivé prekladače sa výrazne odlišujú. Niekomu možno postačí klasický translator, ktorý je zdarma dostupný na internete, no správnosť prekladu je v tomto prípade diskutabilná. Ak pravidelne komunikujete so zahraničnými investormi, prípadne sa chystáte vycestovať do zahraničia a na obchodných partnerov chcete zapôsobiť, pribaľte si so sebou vreckový prekladač LANGIE, ktorý preloží frázu behom pár sekúnd, a to vo forme hlasového i textového prekladu!

V porovnaní s ostatnými translatormi je neúprosnou prednosťou najmä to, že prekladač hovoreného slova zvládne presný a bezchybný preklad s takmer identickým prízvukom. To znamená, že si behom krátkej doby môžete osvojiť najčastejšie používané frázy a tým pádom pozitívne zapôsobiť na zahraničných obchodných partnerov, čo už rozhodne stojí za to!

Čítané: 3957 x