Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Najviac informácií o firmách nájdete na Adresarfiriem.sk

Datum: 11.09.2018

V súčasnej dobe pôsobí na trhu nespočetné množstvo spoločností naprieč rôznymi odbormi podnikania. Ale nájsť kompletné údaje o jednotlivých firmách je pomerne ťažké. Len máloktorá z nich prezentuje na vlastných webových stránkach hospodárske informácie. Ak sa chcete pozrieť na prehľadný profil spoločnosti, odporúčame navštíviť katalóg firiem.

Špeciálnym projektom sa stal portál www.adresarfiriem.sk, ktorý na tuzemskom internetovom trhu pôsobí od roku 2009. Za dobu svojej existencie nazbieral veľa skúseností a vylepšil sa do dnešnej podoby.AdresárFiriem.sk

Čo všetko adresár firiem ponúka?

Slovenský webový portál združuje informácie o jednotlivých firmách, ich kontaktné údaje a hospodárske informácie. Samozrejme sa jedná iba o slovenské firmy. Hospodárske informácie poskytuje v spolupráci s firmou Creditreform. Vyhľadávať môžete podľa kľúčových slov a regiónu, ak hľadáte kvalitnú a zaujímavú firmu, ale nepoznáte jej názov. Na väčšine profilov nájdete aj firemné videá, pričom viac ako 600 firemných videí stavia portál Adresarfiriem.sk do pozície číslo 1 na slovenskej pôde. Urobíte si tak dokonalý obraz o firme ako takej.

Všetky firmy na mape

Ďalej Adresarfiriem.sk vytvoril mapu svojich klientov, a tak sa môžete pozrieť, ako sú spoločnosti po Slovensku rozmiestnené. Celkom v katalógu firiem nájdete vyše 250 000 podnikov, čo je vskutku úctyhodné číslo. Vytvoríte si o nich dokonalý obraz, a to vďaka fotografiám, textovým opisom, podrobným informáciám a firemným videám.

Ešte navyše Adresarfiriem.sk na niekoľkých podstránkach odporúča vybrané firmy z hlavných odborov podnikania, a to kulinarium, shoppingtips, remeslá & služby a zdravie & fit. Akonáhle jednotlivé podstránky otvoríte, zobrazí sa vám videoprezentácie, kategórie od A do Z a často hľadané výrazy v danom odbore.

Čítané: 4034 x