Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Moderný rezervačný systém, ktorý uľahčí život! Vy ho ešte nepoužívate?

Datum: 25.09.2018

Ponúkate služby alebo prenajímate priestory, ktoré si musia vaši zákazníci vopred rezervovať? Tento moderný rezervačný systém sa postará o všetko ohľadom rezervácií. Ako funguje?


Podnikanie je v dnešnej dobe na jednej strane jednoduchšie ako v minulosti, na druhej strane však stále náročné. Moderné technológie, predovšetkým internet a sociálne siete, umožňujú veľmi jednoduchú a lacnú propagáciu vášho biznisu. Internetové kampane môžete veľmi presne cieliť na určité skupiny obyvateľstva a za málo peňazí získať veľa kvalitných zákazníkov. Internet tak robí podnikanie jednoduchším, sú tu však aj veci, ktorými robí internet podnikanie o niečo zložitejším.

Zákazníci, predovšetkým mladí ľudia, sú zvyknutí na určitý štandard služieb na internete, ktorý poskytujú veľké firmy. Ak však narazia na vašu firmu, ktorá nie je na tom s internetovými službami až tak dobre, dokáže ich to veľmi rýchlo odradiť. Medzi základné služby, ktoré by mali byť zvládnuté čo najlepšie, by mali patriť online rezervácie. Zle spravený, neintuitívny online rezervačný systém, dokáže odradiť mnohých zákazníkov. Ako ho jednoducho vyšperkovať k dokonalosti?

Jednoduché nastavenie a služby zákazníkom

Pozrime sa na moderný online rezervačný systém reenio. Ten prináša moderné online rezervácie pre vašich zákazníkov a vám ako firme poskytuje veľa výhod naviac. Celý rezervačný systém si viete veľmi jednoducho nastaviť presne podľa vašich predstáv, aby presne sedel na váš typ ponúkaných služieb.

Zákazníci môžu v prehľadnom systéme vidieť voľné miesta a pomocou pár klikov ich zarezervovať alebo dokonca aj zaplatiť, keďže reenio prináša aj možnosť integrácie platobných brán. Rezervácie sú jednoduché a rýchle tak pre vašich registrovaných, aj ako neregistrovaných zákazníkov. Reenio navyše zákazníkom pošle SMS upozornenie o tom, že sa blíži termín ich rezervácie. Vám zas v prehľadnom prostredí zobrazí objednaných zákazníkov a vygeneruje rôzne prehľady, ktoré môžete využiť ďalšie zlepšenie služieb alebo propagáciu.

Ak ste o rezervačnom systéme reenio ešte nepočuli, načo čakáte? Začnite ho využívať ešte dnes a povýšte váš online rezervačný systém na novú úroveň!

Čítané: 3876 x