Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Tvorba webových stránok môže byť konečne skutočne vo vašich rukách

Datum: 10.09.2019

Chceli ste už dávno webové stránky ­– nové, alebo prerobiť tie súčasné; súkromné či firemné? Väčšinou nás odradí veľká cena za ich výrobu, ale aj problematická komunikácia s firmami, ktoré webové stránky ponúkajú.

Poďte si ich urobiť sami. Nemusíte mať technické ani grafické znalosti a napriek tomu to zvládnete. Tvorba webových stránok je teraz vďaka Saywebpage hračka.

Web stránky vytvoríte aj keď ste technický antitalent. Pritom pôjde o plnohodnotné stránky pod vlastnou doménou. K tomu, aby ste si vytvorili stránky nepotrebujte vlastne žiadne technické a ani grafické znalosti. K dispozícii budete mať predpripravené webové šablóny. Stačí si teda rozmyslieť, čo na svojich webových stránkach chcete mať a začať ich plniť obsahom.

Webové stránky bez kompromisov 

Systém Saywebpage vám umožní vytvoriť si plnohodnotné webové stránky, ktoré sa veľmi rýchlo načítajú, a nie ste teda penalizovaný vyhľadávačmi, ale ani užívateľmi, za to, že sú pomalé. Samozrejmosťou je, že sú stránky prístupné na všetkých zariadeniach. Takže nielen na počítači, ale aj na tablete či mobilnom telefóne.

Stránky máte možnosť editovať kedykoľvek. Systém je dostupný v režime 24/7, takže len vy rozhodujete o tom, kedy sa pustíte do ich výroby, či úprav. Ste úplne nezávislí na dodávateľoch a technikoch. Celá tvorba web stránok aj ich editácia je vo vašej vlastnej réžii.

Váš web vytvorený v systéme Saywebpage je naviac i tzv. SEO friendly. Stránky si jednoducho zoptimalizujete tak, aby boli prívetivé nielen pro návštevníkov, ale aj pre roboty vyhľadávačov. Title, meta description, H1, H2 – to už pre vás nebudú cudzie slová, a ani si nebudete musieť platiť drahého SEO špecialistu.

Cenové balíčky už od 4 € mesačne

Za využívanie systému Saywebpage platíte len veľmi malé mesačné poplatky, ktorým by ste sa nevyhli nikdy, pretože vždy si musíte minimálne zaplatiť webhosting. Podľa typu balíčku služieb začína cena na 4 € mesačne. Doporučený balíček štandard je teraz v ponuke za akčnú cenu 8 €. Za túto cenu už vytvoríte dokonca plnohodnotné firemné webové stránky na kapacitne dostačujúcom hostingu, bez reklám a samozrejme s prepojením na Google Analytics.

Čítané: 3382 x