Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Vyskúšajte si jedinečnú escape hru na palube divného autobusu

Datum: 17.10.2019

„Keď si šťastný, tlieskaj rukami – ťap, ťap!“ Kto by si to nepamätal zo školských výletov autobusom? Cesta do cieľa sa tak neuveriteľne vliekla, no domov to šlo už rýchlo. Čo tak sa so svojimi priateľmi zabaviť v autobuse ešte aj dnes? Hra Divný bus vám pripomenie, aké skvelé to v takom autobuse môže byť, len z neho nájsť cestu von...

V escape room ste hlavnými hrdinami

Keď vás pošteklí strach, napätie a mierny stres, môžete si byť istí, že sa razom vytrhnete z reality všedných dní. A práve o tom sú dnešné escape rooms. Ich úlohou ale nie je len poriadne nám ponamáhať mozgové závity, ale nás aj zabaviť. Čo všetko sa môže stať partičke priateľov, ktorí sa ocitnú zavretí v jednej miestnosti a musia pátrať po indíciách, ktoré im umožnia oslobodiť sa? Alebo sa rozhádajú, alebo sa naučia ešte lepšie spolupracovať v tíme a spoznajú svoje silné aj slabé stránky. Byť zavretý v escape room, to je, akoby ste účinkovali v niektorej známej detektívke či občas aj horore. O tom, ako sa bude dej odvíjať, rozhodnete vy sami.

Jazda v divnom autobuse 

Spoľahnite sa na to, že keď sa ocitnete na palube autobusu s ľuďmi, s ktorými ste na jednej vlne, výsledkom bude dokonalý zážitok z hry. Podstatné je ťahať za rovnaký koniec lana. V escape room na kolesách s názvom Divný bus nik nehrá sám za seba, ale, samozrejme, ak to niekomu na palube autobusu páli pridobre, môže svoje logické myslenie naplno prejaviť a ostatní sa iba „zvezú“ a zabavia. Náskok majú tí, ktorí majú v malíčku scenáre PC hier, pretože dnešné escape rooms sa nimi značne inšpirujú. Koho prizvete na hru Divný bus? Môžete hrať s budúcimi svokrovcami, s novými kolegami či spolužiakmi, ale aj s partiou zo sídliska. Dvojposchodový autobus zvládne akúkoľvek dávku emócií, tak sa prejavte. Atmosféra escape room s divnými úlohami vás nadchne.

Hra Divný bus ako originálny darček

Je mnoho spôsobov, ako druhému dokázať, že ho máte radi. Dá sa to aj formou originálneho zážitkového daru, akým je escape hra Divný bus. Na darček sa môžete zložiť aj viacerí a hru si možno zahráte napokon spolu, podľa toho, ako sa obdarovaný rozhodne. Každého nebavia fyzické aktivity ako paintball alebo bowling, ale oveľa radšej popustí uzdu fantázii a predstaví si, že je skutočne uväznený v autobuse, z ktorého musí nájsť cestu von. Hra Divný bus je zároveň dobrá cesta k sebapoznaniu. Tak hor sa do bádania!   

Čítané: 3347 x