Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Lite Results: O čo ide a akú to má súvislosť s marketingom?

Datum: 30.03.2022

Marketingové nástroje majú v dnešnej dobe obrovský význam. V prvom rade sú neodmysliteľnou súčasťou našich životov. Neustále sa z toho dôvodu vytvárajú nové inovatívne metódy, ktoré majú súvislosť aj s novinkou Lite Results.

affiliate softvér

Ak poznáte affiliate softvér pre kasína, v tejto téme budete ako doma. Čo sa týka stávkových kancelárií a kasín, program affiliate je jedným z kľúčových nástrojov pre oblasť marketingu. V súčasnosti sa však čoraz viac stretávame s tým, že online kasína na Slovensku sú pre tzv. igaming marketing príliš finančne náročné. Aktuálna výška mesačných poplatkov za licencie je skutočne vysoká a zaskočila nejedného marketingového odborníka. Zaujímavosťou však je, že rozhodne nejde o nejak náročný softvér, ktoré by nebolo jednoduché ovládať.

Riešením je Lite Results

So skvelým nápadom prišla istá marketingová agentúra, ktorá vymyslela nástroj s názvom Lite Results. Vo všeobecnosti ide o jednoduchý nástroj, ktorý zároveň kladie dôraz na dôležité reporty. Lite Results vznikol v súlade s potrebami subjektov v oblasti online kasín a stávkových kancelárií. Ide o skvelú obchodnú príležitosť, ktorú je dobré využiť za každých okolností. Okrem iného, Lite Results sa považuje za kvalitné softvérové riešenie, ktoré schválili aj tí najväčší odborníci z oblasti marketingu.

Aké sú funkcie nástroja?

Pravdepodobne vás zaujíma, aké vlastnosti a funkcie má tento marketingový softvér pre kasína. V prvom rade je potrebné podotknúť, že bol založený na platforme Microsoft Azure, ktorá sa považuje za mimoriadne kvalitnú. Bola tak navrhnutá stromová štruktúra zdrojov, kampaní z oblasti marketingu a bol tiež vygenerovaný špeciálny kód.

Ten slúži dodnes na pozorovanie a následné vyhodnocovanie efektivity tohto marketingového softvéru pre kasína. Lite Results tak prináša skutočne veľké množstvo benefitov pre marketingové agentúry. Môžu totiž sledovať nielen celkový prehľad konverzií, ale tiež aj kvalitu a bonitu všetkých zákazníkov, ktorých Lite Results prilákal. To platí aj pre igaming marketing, ktorý v konečnom dôsledku nie je s týmto nástrojom až tak finančne náročný. Taktiež je jednoduchší a prináša viac inovatívnych funkcií.

Zásadný rozdiel voči affiliate

Ak by ste si mysleli, že Lite Results je to isté ako affiliate program pre online kasína, ste na omyle. V tomto prípade sú totiž affiliate programy v istej nevýhode. Lite Results totiž prináša marketérovi prehľad efektívnosti prostriedkov, ktoré boli určené na marketingové kampane. Tento nástroj vám tiež zobrazí reálnejšie údaje a komplexný prehľad, ktorý je vždy výhodný pre každú marketingovú spoločnosť a agentúru. Cena tohto riešenia je tiež nižšia a dovoliť si ho môže ktokoľvek, aj menšie kasíno.

Čítané: 3252 x