Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Chceli by ste zažiť rande s nádychom zahraničia na Slovensku?

Datum: 31.03.2022

Nechápte nás zle, milujeme našu krásnu krajinu a sme hrdí, že máme také privilégium vyrastať na Slovensku, avšak ako väčšina ľudí, tiež nás do istej miery vychováva pop kultúra a jej rôzne aspekty. Nie sme žiadny prehnaní romantici, avšak predsa len sme sa rozhodli, že jednotlivé nápady, ktoré budú uvedené v nasledujúcom článku, majú to výnimočné čaro v sebe najmä, pokiaľ ide o rande a nie iba o taký bežný večer s priateľmi.

Chceli by ste zažiť rande s nádychom zahraničia na Slovensku?

Korčuľovanie na prvom rande? Prečo nie! 

Predpokladáme, že málokto z našich čitateľov sa išiel na prvom (či akomkoľvek inom rande v poradí) korčuľovať. Uznávame, že pozvať slečnu alebo pána von, ísť sa korčuľovať nie je úplne najromantickejším nápadom, avšak naše odporúčanie má v sebe háčik. Klasické kolieskové korčule si kľudne nechajte doma a pripravte si dvojradové korčule. Presne tak! Máme na mysli tie štýlové, vintage pôsobiace dvojradové korčule, ktoré poznáte z všetkých tých filmových klasík. Nemáte sa čoho obávať, s úsmevom ich na seba navlečiete a strávite večer korčuľovaním sa niekde v priestrannom okrúhlom ringu, so skvelou hudbou, ktorú si vy aj vaša polovička zapamätáte ako tú Vašu hudbu z vášho prvého večera, v priestrannom ringu so zábavnou atmosférou a hlavne nočnou oblohou nad vašimi hlavami. Čo môže byť viac romantické ako toto? Bohužiaľ na Slovensku zatiaľ nemáme priestory na takéto večery, no veríme, že niekto túto dieru na trhu čoskoro objaví a vytvorí pre slovenských občanov príležitosti na takéto pamätné momenty.

Zažite rande, ako z filmu 

Sme presvedčení, že spoločné sledovanie filmu u vás doma má svoje čaro, avšak asi to nie je zrovna bežná alternatíva na prvú stretávku. Rovnako rozumieme, že pozvanie na rande do kina je skôr v súčasnosti chápané ako niečo prežité. Daného človeka možno ešte tak dobre nepoznáte a celý prvý večer strávite sledovaním filmu, namiesto toho, aby ste mali priestor sa spoznať bližšie. Nie je to úplne ideálny scenár, avšak neodsudzovali by sme kina tak rýchlo. Najmä v zahraničí sú populárne auto kiná, ktoré sú podľa nás tým najlepším spôsobom, ako nakombinovať rande a sledovanie filmu. Sedíte vo vlastnom aute, máte oveľa väčšiu porciu súkromia, ako oproti bežnému kinu a zároveň sa počas filmu aj môžete rozprávať, reagovať na svoje reakcie a podobne. V tomto ohľade je to na Slovensku lepšie a nájde sa pár kín, ktoré fungujú týmto spôsobom. Opäť to vnímame tak, že poodhaľujeme potenciálnu dieru na trhu, ktorá môže prekvapiť svojou popularitou. 

Každopádne to sú naše tipy na pomyselné zahraničné rande, ktoré by sme si radi zažili aj na Slovensku. Radi si vypočujeme aj vaše návrhy. 

Čítané: 2925 x