Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Hľadáte spôsob, ako zlepšiť svoju IT kariéru? Dajte sa na Cisco kurz

Datum: 31.03.2022

IT si ako jedno z najrýchlejšie rastúcich odvetví vyžaduje neustály prísun nových odborníkov. Pridať sa k nim môžete aj vy. Ako? Absolvovaním Cisco kurzu. 

Dajte sa na Cisco kurz

Čo je to Cisco kurz? 

Cisco patrí medzi špičky vo vývoji blade serverov. Preto nie je prekvapením, že si práca s nimi vyžaduje certifikovaných odborníkov. Tí vďaka svojim vedomostiam a praxi žnú finančné odmeny a kariérne úspechy. Medzi nich môžete patriť aj vy. 

Školiaca miestnosť - ALEF Training

Kde absolvovať Cisco kurz? 

Na Slovensku existuje iba jedna spoločnosť, ktorá ponúka Cisco školenia a je zároveň certifikovaná vydávať Cisco osvedčenia - ALEF Training. Ak hľadáte základné teoretické aj praktické poznatky, začnite Cisco CCNA kurzom. 

 

Cisco certifikácia - ALEF Training

 
Čo vás čaká na Cisco CCNA školení? 

Okrem počítačových sietí, ktoré využívajú protokoly IPv4 a IPv6, sa zameriava na nové technológie SD-Access a SD-Wan či základy programability zariadení. Po absolvovaní kurzu a získaní certifikátu sa môžete pustiť do ďalších úrovní, ktoré vám prinesú obšírnejšie vedomosti. 

 
Cisco CCNA kurz šitý na mieru 

Cisco školenie nie je určené len pre jednotlivcov. Ak pracujete vo firme, ktorá sa chce posunúť ďalej a poskytovať ešte kvalitnejšie služby, v ALEF Training vám ho pripravia podľa vašich požiadaviek. 

 
Využite príležitosť zlepšiť sa vo svojom odbore a prihláste sa na Cisco kurz čo najskôr. 

 
 

 

Čítané: 2897 x