Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Kryty na mobil s výhodami!

Datum: 23.08.2022

Moderná doba si už dávno vyžiadala používať mobil každý deň. A v priebehu dňa aj tisíckrát! Preto okrem jeho výberu po technickej a dizajnovej stránke prihliadame aj na prídavné ochranné a bezpečnostné prvky.

Kryty na mobil

Jedným z nich je kvalitný kryt na mobil. Prečo ho bezpodmienečne považovať za povinnú súčasť mobilov?

Poznáme ho po zvýšenej ochrannej funkcii

V jednom kroku mení vzhľad, ale najmä zabezpečuje ochranu po celej línii mobilu. Vystupuje ako druhá funkčná koža, vďaka ktorej sa znižuje riziko poškodenia pri pádoch a poškriabaní. Strach o mobil je na mieste aj za predpokladu, že ho využívate výnimočne, resp. len na nevyhnutné telefonáty a správy. Kryt na mobil je nenahraditeľným bez ohľadu na intenzitu v jeho užívaní. Mobil vystavujeme prachu, klimatickým a teplotným zmenám, pričom niet funkčnejšej zábrany než odolného krytu.

Faktom je, že ani kryt na mobil nedokáže ochrániť pred všetkým, no pre plnohodnotný efekt ho odporúčame v kombinácii s ochranným sklom.

Pozor! Široká ponuka krytov nás podnecuje, aby sme si bezhlavo vyberali spomedzi originálnych značkových s jedinečným motívom a doplnkovou sezónnou ochranou. Aj preto sú jesenné a zimné modely vrstvené a huňaté, zatiaľ čo ostatné v základnej eko úprave (napr. zo syntetickej kože).

O krytoch na mobil vieme, že

Také, čo sa nám páčia, nemusia vôbec vyhovovať. Kryty na mobil rozlišujeme podľa konkrétnych značiek so zaoblením po hranách a s presnými výrezmi na konektory. Zvyšujú životnosť mobilu, no aj ich trvácnosť treba neustále podporovať - pravidelným čistením, presnejšie dezinfikovaním. A to nielen preto, že dochádza ku kontaktu s ľudskou pokožkou a jej odumretými čiastočkami, ale aj pre ich úložnú funkciu. Takmer každý moderný kryt disponuje vreckami a ďalšími skrytými výhodami - pre odhalenie všetkých tajomstiev odporúčame Mobilonline, odborníka v oblasti výberu mobilov!

 

 

Zdroj obrázku: Marko Poplasen / Shutterstock.com

Čítané: 3133 x