Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

10 intímnych nápadov nielen do postele

Datum: 21.11.2016

Dostalo sa vaše partnerské súžitie na bod mrazu? Nie je to nič neobvyklé. Zamilovanosť a zvýšené sexuálne túžby netrvajú vo vzťahu viac ako dva roky a často je tento čas ešte kratší. Vzťah proste potrebuje občas korenie, ktoré mu dodá novú chuť. Poďte sa pozrieť, o aké ingrediencie je možné náš sexuálny partnerský život okoreniť, aby sme doňho vrátili vášeň.

1. Buďte nepredvídateľní

Mnoho partnerov, ale aj manželských párov, dospeje časom k dohode, o pravidelnosti sexu. Smejete sa tomu, keď vo filme manželka pripomína svojmu manželovi, že dnes je predsa utorok a tak sa nikam nejde, pretože majú spolu „povinný sex“? Bohužiaľ to tak v mnohých vzťahoch skutočne funguje. Skúste to presne naopak. Zveďte partnera, keď to najmenej čaká.

2. Oživte korešpondenciu

Milostné dopisy bývali korením vášne. Milenci sa dlho nevideli, za to sa korešpondenciou udržovali v neustálom napätí, ktoré potom vyvrcholilo v úžasnú vášeň pri stretnutí. Že vám dnes pripadá smiešne písať si dopisy? Nemusíte si ich posielať poštou. Máte ale SMS-ky, e-maily a iné komunikátory. Skúste miesto stručného odkazu svojej polovičke napísať dopis plný vášne. Trebárs hneď ráno, aby sa mala do večera na čo tešiť.

3. Zmeňte nudnú spálňu na miesto sexuálnych radovánok

Spálňa býva pokiaľ ide o zariadenie obvykle najnudnejšou miestnosťou bytu. Dajte jej novú dušu pomocou intímneho osvetlenia. Nemusíte hneď inštalovať červené lampičky, ani svietiace a blikajúce srdiečka. Avšak rôzne malé svetielka či svetelné dekorácie dokážu spálňu premeniť na intímny priestor, ktorý kedykoľvek navodí tú správnu atmosféru.

4. Do kúpelne patria sviečky

Kúpeľňa má v porovnaní s inými miestnosťami bytu jednu veľkú výhodu. Obvykle sa vám ju sviečkami nepodarí hneď tak podpáliť. Preto je veľká pravdepodobnosť, že sa ani tým najväčším smoliarom z vás nepodarí hneď tak intímne chvíľky premeniť na hasičské cvičenie. Kúpeľňa by nemala byť práčovňou a sušiarňou v jednom, skúste ju zmeniť na miesto pre relaxáciu a intímne chvíľky.

5. Vpusťte do svojho vzťahu erotických pomocníkov

Erotické pomôcky dnes už nie sú ničím výnimočným. Predovšetkým vibrátory sa stali bežnou pomôckou našich sexuálnych hrátok. Sú obľúbeným darčekom, ktorý dávajú muži ženám. Aj keď na rovinu – pri ich výbere často chybujú. Váhajú, či vybrať lacný vibrátor, alebo výkonný vibrátor, nevedia, akú veľkosť, farbu alebo materiál zvoliť. Preto každého, kto si nevie rady, odkážem na návod, ako si vybrať najlepší vibrátor. A nech máte šťastnú ruku. Moja dobrá rada znie – darujte hneď dva až tri rôzne naraz a partnerka si sama nájde ten, s ktorým jej to bude vyhovovať najviac. A aspoň jeden zvoľte určite odolný vode, aby ste si ho užili aj vo vani. 

6. Prestaňte doma chodiť vo vyťahaných teplákoch

A nielen v nich. To, čo už neobliekate von, pretože to má najlepšie roky života za sebou, nenoste ani doma. Nie je treba sa oberať o pohodlie, ale aj pohodlné oblečenie dokáže vypadať sexy. Dbajte aj na výber papučí a pyžama. Nie je povinnosť spať v saténovom pyžame a v erotických košieľkach. Ale nočná flanelová košeľa po babičke rozhodne tiež nie je to pravé. 

7. Nebojte sa nahoty

Buďte naturalisti trebárs aspoň v posteli. Čo tak spávať len tak „na Adama a Evu“? Verte mi, že nahota otvára cestu k intímnostiam, aj keď nevypadáte ako náctiletý model alebo modelka. V posteli sa naviac neukazujete v plnom svetle, takže tajomné intímno môže byť zachované. 

8. Krátke víkendové pobyty sú dokonalým spestrením intímneho života

Občas to chce zmenu a nové impulzy. Dovolenka je často s priateľmi či s deťmi a tak je na intímnosti priestoru málo. Skúste si ale raz za čas dopriať víkendový pobyt v kúpeľoch, v hoteli s wellness centom, alebo len tak, v niektorom z pekných miest. Pekne strávený deň potom zakončíte príjemným večerom a vášnivou nocou. Nerušia vás deti, rodina a ani domáce povinnosti. 

9. Niekedy stačí odložiť mobil alebo vypnúť televízor

Technika je dokonalým zabijákom našej sexuality. Určite to poznáte. Partnerka sa do noci pozerá na seriál, partner si niečo číta v mobile. Ten kto zaspí prvý, aspoň toho druhého oslobodí od okuliarov. Kde je však v takomto vzťahu erotika? Optimálne je zo spálne elektroniku vyhnať úplne a dohodnúť sa, že nech sa deje čokoľvek, do postele chodíte vždy spolu v konkrétnu hodinu.

10. Láska prechádza žalúdkom

To, že sa niektorým potravinám prisudzují vlastnosti afrodiziák, nie je nič neznáme. Určite to ale nie sú žiadne prostriedky, ktoré by dokázali konkurovať modrej pilulke. Ale atmosféra skvelej večere pri sviečkach, v slávnostnom odeve, dokáže byť niekedy možná už sama o sebe lepšia, než zmienený výdobytok modernej medicíny. A o to, čo jete, zas ani tak nejde. Len sa radšej vyhnite všetkému, kvôli čomu by ste následne partnerovi nevoňali. A nemusí ísť len o cesnak alebo surovú cibuľu. Problematická býva aj silná káva, cigareta, alebo víno. Partnera však predsa poznáte a tak viete, čo mu vadí.

Čítané: 4129 x