Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Majte krásnu a sviežu pokožku s prírodným olejom značky MARK face and body

Datum: 24.09.2018

Krásna pokožka nie je samozrejmosťou a to už vôbec nie s pribúdajúcimi vekom človeka. Keď sme mladí, zanedbávame nielen starostlivosť o pokožku, ale aj o vlasy, pleť a celé telo. To, koľko času a pozornosti sami sebe venujeme sa nám odzrkadlí o pár rokov neskôr, kedy nám dá telo jasne najavo, že nie sme to my, kto o ňom rozhoduje. 

Zachovať svoju pokožku v kondícii však nemusí byť také zložité, ako sa na prvý pohľad zdá. Pomôžu vám v tom rôzne oleje, ktoré sú v dnešnej dobe veľkým trendom vo svete kozmetiky. Obľubujú ich nielen tínedžeri, zrelé a staršie ženy, ale dokonca majú úspech aj u mnohých pánov. Dôvodom je, že prinášajú telu dokonalý vzhľad a pocit, ktorý ničím iným nenahradíte. Ak chcete, aby bola vaša pokožka jemná, krásna a svieža, odporúčame používať produkt slovenskej značky MARK face and body s názvom Organic oil. Vybrať si ho môžete v dvoch variantoch a to Lemongrass alebo Coffee. V oboch prípadoch ide o vysoko kvalitné produkty, ktoré sú vyrobené len z prírodných látok a neobsahujú žiadne chemické ani konzervačné látky. Počas používania sa teda nemusíte báť vedľajších účinkov, ktoré by mohli ohroziť vaše telo a zdravie. Ak sa rozhodnete vyskúšať niektorý z MARKových olejov, vaša pokožka sa vám odvďačí krásou a sviežosťou, ktorú si zaslúžite. Toto olejové sérum je vhodné pre všetky druhy pleti bez ohľadu na to, či je nadmerne mastná, suchá alebo problematická.

Aké je zloženie olejov značky MARK face and body?  

MARK face and body organic oil Lemongrass obsahuje marhuľový olej, ktorého cieľom je hydratácia a regenerácia pokožky. Okrem toho však zabraňuje starnutiu kože, ktorú zjemňuje a pomáha jej bojovať s rôznymi kožnými chorobami. Vhodný je aj na upokojenie spálenej pokožky od slnka, pretože jeho účinky vám pomôžu prekonať bolesť a poškodenie. Súčasťou zloženia je aj ryžový olej zlepšujúci štruktúru, pevnosť a regeneráciu pleti. Vďaka oleju z hroznových jadierok má výrobok silné antioxidačné a protizápalové účinky a aj preto je najlepším pomocníkom v boji proti akné. Používať by ste ho mali aj vtedy, ak chcete zabrániť vznikaniu vrások, ktoré sú strašiakom mnohých žien. Výborným pomocníkom je aj v starostlivosti o vlasy, kedy ich pomáha vyživovať a udržiava tak ich dokonalú kvalitu. Vlasy vďaka nemu rýchlejšie rastú, zbavujú sa lupín a nepremasťujú pokožku tak, ako iné prípravky. To, že vaša pleť nezostane mastná má na svedomí citrónová tráva a vitamín E, ktoré ju upokojujú a chránia pred stresom.

MARK face and body organic oil Coffee má iné zloženie, no jeho účinky sú tiež len pozitívne. Hlavnou zložkou je argánový olej, ktorý obsahuje všetky potrebné vitamíny zachovávajúce vitalitu pokožky. Výnimočnými sú regeneračné účinky, ktorými pomáha pri hojení nielen ekzému a psoriázy, ale dokonca aj jaziev. Tento olej je natoľko silný a účinný, že vašu pleť dokáže chrániť pred slnkom a vetrom, ktorému sme vystavený po celý rok. Taktiež pozitívne pôsobí na vlasy, ktoré vyživuje, hydratuje a dodáva im vitalitu a nový život. Unikátne zloženie obsahuje aj jojobový olej pôsobiaci ako ochrana vašej tváre. Nazvať ho môžeme aj hojivom proti akné a problematickej pleti, na ktorej nezanecháva mastnotu a nečistotu. Súčasťou je aj kávový olej v podobe antioxidantu pomáhajúci nielen pri čistení, ale aj liečení zápalov a opuchov okolo očí. Organický olej od MARKa je zložený tiež z ryžového oleja a vitamínu E, ktoré slúžia ako ochranný zdroj s cieľom upokojenia a revitalizácie pokožky.

Ako sa olejové séra používajú?

Používanie týchto kozmetických výrobkov je veľmi jednoduché a nenáročné. Stačí, ak ho nanesiete v potrebnom množstve na odlíčenú a očistenú tvár a jemne vmasírujete. Najlepším spôsobom je natrieť olej na vlhkú kožu a pleťovú vodu, kedy sa lepšie vpije do tela. Ak sa rozhodnete vyskúšať ho na vlasoch, stačí naniesť určité množstvo na končeky a tiež ich jemne vmasírovať. Prednosťou výrobkov MARK face and body je, že všetky produkty sú vyrábané len na prírodnej báze a nikdy neboli testované na žiadnom zvieratku.

Čítané: 4763 x