Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Rozličné tvary vibrátorov - nemusí to byť len klasika

Datum: 01.08.2019

Erotické pomôcky patria do našich životov odjakživa. V poslednej dobe sa však ich tvarom a funkciami zaoberajú výrobcovia viac. Najmä z dôvodu spríjemniť nám sexuálny život. V dnešnej dobe, kedy sa sex prestal tabuizovať, to majú výrobcovia erotických pomôcok oveľa ľahšie. Ženy aj muži otvorene hovoria o svojich potrebách, o svojich túžbach a prianiach. Tak vznikajú najmodernejšie erotické pomôcky, ktoré nám spríjemňujú život a na ktoré nedáme už dopustiť. Hoci je na trhu k dostaniu široká škála erotických pomôcok, vibrátor je stále najžiadanejší a najpredávanejší. A práve preto vznikajú rozličné tvary vibrátorov, kde si vyberie praktický každý.

Vibrátory dnes 

Vibrátory, ako ich poznáme dnes, sa začali vyrábať až okolo roku 1960. Vznikali nové tvary, nové povrchy, rôzne veľkosti a farby a ženy si mohli skutočne začať vyberať presne také erotické hračky, ktoré sa im páčili. Keďže je vibrátor toľko obľúbený, ich výrobcovia sa snažia stále zdokonaľovať ich tvar, materiál a vibračné schopnosti. Na trhu môžete zohnať rozličné tvary vibrátorov, s mnohými funkciami, ale aj v neskutočnej škále farieb a materiálu.  

Čím viac je ženská sexualita odkrývaná a čím viac poznáme ženskú anatómiu, tým lepšie vibračné schopnosti tieto hračky mávajú. Náročná žena si môže vybrať klasický vibrátor , ktorý úplne dokonale kopíruje mužské prirodzenie, ale ozajstný vzostup dnes majú práve vibrátory rozličných tvarov. V poslednej dobe sa výrobcovia erotických pomôcok zameriavajú popri funkciách práve  na dizajn vibrátora. To, že nám vibrátory vibrujú, to nikoho neprekvapí, ale kto má rád zaujímavé tvary, potom si môže vybrať vibrátor v mnohých tvaroch a to všetko v rôznych farbách. Boli by ste prekvapený, koľko ľudí si pochvaľuje práve tieto mnohotvaré erotické pomôcky. Mnohé moderné vibrátory sú už vodotesné, takže ak ženu chytí chuť na radovánky v sprche, nie je dôvod otáľať. 

Čo prinášajú rozličné tvary v erotike

Možno každého napadne otázka, čo rozličné tvary vibrátorov prinášajú. Sú určené pre tých, ktorý sa neboja experimentovať. Rozličné zahnutia, prepletenia, či hrúbkovo nerovnaké vibrátory sľubujú ešte viac sexuálnych potešení. Klasický vibrátor už má v skrinke v spálni asi každý. Preto sa vibrátory rozličných tvarov tešia veľkej popularite. Vďaka ich dizajnu zažíva užívateľ nepoznané. Keďže však majú množstvo záhybov, je treba nezabúdať na maximálnu hygienu tejto erotickej pomôcky. Ak ste ešte stále nenašli odvahu skúsiť hrádky s takouto pomôckou, určite si ju nájdite. 

Na začiatku musíte určite postupovať postupne a hlavne pomaly. Vaše telo sa zoznamuje s niečím novým a rozhodne si cestu za orgazmom neurýchľujte. Nezabúdajte na dotyk pokožky s touto erotickou pomôckou. Jemnými pohybmi najskôr dráždite stehná a až potom, keď sa cítite pripravený vibrátor zasuňte. Nezabudnite na lubrikačný gél, jeho dostatočné množstvo vám uľahčí spoznávanie nepoznaného.

Čítané: 4170 x