Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Masážne kreslo nie je len pre bohatých

Datum: 20.11.2019

Nie je ničím výnimočným, že sú ľudia v dnešnej dobe vyťažený nielen fyzicky, ale aj po duševnej stránke. Príchod domov z práce znamená často vypnutie, kedy potrebujeme načerpať nové sily na ďalší deň. 

Pomôcť vám v tom môže masážne kreslo, vďaka ktorému sa dokonale uvoľníte.

Na toto si dajte pozor

Asi každý z nás sa už niekedy stretol predajcom, ktorý robil všetko pre to, aby bol jeho obchod úspešný. Práve masážne kreslá sú produktom, ktoré sú predmetom predaja rôznych ľudí a preto by ste mali byť čo najviac obozretný. Ide totiž o celkom veľkú investíciu, ktorá výrazne poznačí rodinný rozpočet. Ak chcete minúť peniaze na relax a oddych kvalitne, predajcu a aj výrobok si najskôr poriadne preverte. Predídete zlým skúsenostiam, sklamaniu a najmä finančným stratám. Realita je taká, že niektorí predajcovia propagujú ako masážne kreslá aj také, ktoré by sa dali skôr označiť za klasické.

To však na prvý pohľad nerozoznáte a po zakúpení sa nikdy nemusíte dočkať nielen relaxu, ale ani masáže. Kupovať takéto výrobky odporúčame len od overených predajcov, kde môžete v prípade nespokojnosti výrobok aj reklamovať. Pozor by ste si mali dať aj na lákavé ponuky na internete, kde ponúkajú kreslá za veľmi atraktívne ceny. Hoci je zľava dobrým marketingovým krokom a lákadlom pre zákazníkov, je dobré urobiť si obraz o tom, kto čo ponúka. Je lepšie vyberať kreslo pol roka a potom si ho dlhé roky užívať, ako ho kúpiť za pár dní a tak dlho ho aj používať.

Pomôže aj pri bolestiach chrbtice

Nie každý takéto kreslo naozaj aj potrebuje a väčšinou si ho ľudia zakúpia z rozmaru. Je síce úžasné po dlhom dni sa do neho posadiť a nechať sa masírovať, no ani to najlepšie kreslo nedokáže nahradiť masáž od maséra. Na druhej strane, však masážne kreslo dokáže pomôcť ľudom, ktorí trpia bolesťami chrbtice. Tí, čo majú navyše pár eur a celý deň sedia alebo stoja na jednom mieste, takýto relax určite prijmú s radosťou.

Samozrejme na bolesti s hlbšou zdravotnou príčinou vám žiadne kreslo nepomôže, no ak sú to bolesti z únavy, tak ich dokážete zmierniť. Výborným pomocníkom pri odstránení bolestí chrbtice a tela sú aj cyklotrenažéry, ktoré môžete mať taktiež doma v obývačke. Síce na ňom nebudete len tak sedieť, no vďaka pohybu precvičíte celé telo a urobíte niečo aj pre svoje zdravie a postavu. Výber týchto produktov nájdete u športového predajcu inSPORTline, ktorý disponuje širokou ponukou.

 

Čítané: 4514 x