Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Chudnutie s diétnymi plánmi KetoMix

Datum: 20.12.2019

Nájsť rýchlu a hlavne účinnú metódu, ako sa zbaviť nadbytočných kilogramov nemusí byť vždy jednoduché. Kým niektorí bojujú s nadváhou pravidelným cvičením, iní držia niekoľko týždňovú hladovku, a teda obmedzia príjem potravy na nevyhnutné minimum. 

Radosť z klesajúcej ručičky na váhe však v takýchto prípadoch často vystrieda sklamanie. Nadbytočné kilogramy sú po čase späť a cieľ opäť v nedohľadne. Vyhnutie sa neželanému jo-jo efektu sľubujú viaceré typy diét, vrátane ketónovej diéty KetoMix. Pozrite sa v čom spočíva jej čaro a ako si vybrať správny diétny plán.

Základom je ketóza

Ako sme už v úvode naznačili, ide o keto diétu a cieľom všetkých keto diét je dostať organizmus do stavu ketózy, pre ktorý je typické odbúravanie tukových zásob a následný úbytok kilogramov. Na to aby ste si ketózu v tele udržali a vaše telo hospodárilo s prijatou energiou efektívne, využilo ju a neukladalo do tukových zásob je nevyhnutné obmedziť sacharidy. A práve pri nedostatku sacharidov začne telo spaľovať tuk, ako náhradný zdroj energie miesto sacharidov. Vaša strava ale musí obsahovať aj bielkoviny, ktoré sú základnou stavebnou zložkou.

Výber diétneho plánu

Nastal čas postaviť sa na váhu a premyslieť si, koľko kilogramov potrebujete skutočne schudnúť. Nezávisle od veľkosti vašich nohavíc či subjektívnych pocitov. Ak chcete aby vám priniesol diétny program želané výsledky, musíte si vybrať ten správny. Pomôcť si môžete výpočtom BMI – Body Mass Indexu. BMI si máte možnosť vypočítať aj priamo na webstránke pradajcu, kde BMI kalkulačka prihliada aj na pohlavie a vek. Navyše pri výsledku uvidíte aj tabuľku s hodnotami pre príslušné stupne nadváhy. Na základe nej presne zistíte ako na tom ste a ktorý diétny plán si máte vybrať.

Druhy diétnych plánov KetoMix

KetoMix ponúka 4 základné diétne plány. Každý z nich je určený pre iný stupeň nadváhy, ktorému sa prispôsobuje nielen dĺžka trvania, ale tiež počet porcií.

Ľahká nadváha - ak vám vyšla hodnota BMI v rozmedzí od 25 do 29,99. Váš diétny program bude trvať len 4 týždne. Najčastejšie ho využívajú zákazníčky, ktoré chcú schudnúť pár kg po vianočných sviatkoch.

Stredná nadváha - diétny plán, ktorý pomôže schudnúť jednotlivcom s hodnotou BMI 30 – 34,99. Trvá 6-týždňov. Počas prvých dvoch týždňov bude váš jedálniček zložený z 5-tich KetoMix jedál denne. Ďalšie 4-týždne sa odporúčajú 3 KetoMix jedlá denne, doplnené o dve ľubovoľné jedlá. Nezabúdajte však, že tie musia pozostávať z dovolených surovín.

Vyššia nadváha - proces chudnutia prebieha v rámci tohto diétneho plánu dlhšie, až 9 týždňov, avšak aj úbytok hmotnosti je väčší. To ocenia najmä ľudia s BMI okolo 35 – 39,99. Nebojte sa, dá sa to vydržať a nečaká vás nič strašné. Okrem KetoMix jedál si pochutíte na orieškoch, proteínových tyčinkách a ďalších pochutinách, ktoré vám dodajú energiu.

Veľmi vysoká nadváha – diétny plán pre jednotlivcov, ktorých váha už hraničí s obezitou a BMI prevyšuje hodnotu 40. Chudnutie prebieha pomaly a postupne. Najväčší úbytok hmotnosti nastáva počas prvých 5 týždňov, pričom tých nasledujúcich 9 je skôr určených na fixáciu hmotnosti a adaptáciu na zmenené stravovacie návyky.

Detoxikačný balíček KetoMix

Netúžite schudnúť, ale radi by ste dopriali svojmu telu detox? V ponuke KetoMix balíčkov máte možnosť využiť detoxikačný balíček na osem dní, počas ktorých nielenže vyplavíte z tela všetky nahromadené toxíny, ale aj načerpáte energiu do nasledujúcich dní. Tešiť sa môžete na bezlaktózový kokteil, nízkosacharidové špagety, krabičku multivitamínov a ďalšie dobroty.

Tak čo, ktorú dobrotu z balíčka vyskúšate ako prvú?

Čítané: 3388 x