Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Benefity biokozmetiky, o ktorých by mal vedieť každý z nás

Datum: 20.01.2020

Prírodné produkty poskytujú našej pokožke mnohé pozitíva a benefity, vďaka ktorým je pružná, pevná a zároveň svieža. Prírodná kozmetika alebo inak povedané, biokozmetika je perfektnou voľbou nielen pre starostlivosť o telo, ale tiež vlasy a pleť. 

Pýtate sa, v čom spočíva tajomstvo biokozmetiky? Z čoho je vyrobená a aké účinky má na našu pleť? 

Čo je biokozmetika?

Pokožka je jedným z najväčších orgánov v tele, ktorý chráni celé telo pred infekciami a škodlivými dráždivými látkami. V dnešnom svete radi používame všetky typy kozmetiky a výrobkov starostlivosti o pleť, ktoré obsahujú škodlivé chemikálie známe aj ako karcinogény. Všetky kozmetické výrobky sú vyhotovené syntetickými prípravkami, pretože ich výroba je lacnejšia v porovnaní s prírodnými a ekologickými výrobkami. Avšak biokozmetika soaphoria sú výrobky na starostlivosť o pleť vyrobené z prírodných zložiek rastlinného pôvodu. Pochádzajú z organických a biologických plodín a sú ohľaduplné nielen k našej pokožke, ale tiež k prírode a zvieratám. Soaphoria je jedinečná tým, že všetky jej výrobky sú 100% vegetariánske a viac ako 90% produktov je z vegánskych surovín.

Krásna a zdravá pleť vďaka prírode

Prírodné výrobky určené na starostlivosť o pleť a organické líčidlá sú zárukou žiarivej a bezchybnej pleti bez akýchkoľvek toxínov. Rastliny používané na prípravu prírodných kozmetických prípravkov sú bohaté na éterické oleje pre pokožku a neobsahujú také chemikálie alebo pesticídy, ktoré bránia pokožke dýchať. Naureus.sk ponúka prírodné produkty a kozmetiku na jednom mieste! Profesionálny prístup, poradenstvo, životné skúsenosti, široká ponuka vysokokvalitných výrobkov a pozitívne referencie od spokojných zákazníkov sú len niektoré z predností, prečo sa dámska i pánska kozmetika oplatí nakupovať od renomovaného predajcu!

Doterra esenciálne oleje majú v biokozmetike významné miesto. Tieto čisté a terapeutické oleje sú ideálnym spoločníkom pre prirodzenú starostlivosť o pokožku a vlasy. Ich prírodná sila dodáva biokozmetike jedinečnú hodnotu. Doterra esenciálne oleje sú skvelým príkladom spojenia moderných beauty trendov s prírodnou starostlivosťou, ktorá rešpektuje krásu a zdravie vašej pokožky.

Čítané: 4611 x