Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Viete, ako posilniť svoju imunitu?

Datum: 20.05.2020

Chcete ostať zdraví, aby ste si mohli naplno užívať chvíle so svojou rodinou či blízkymi? Základom správna starostlivosť o imunitu. Prinášame vám niekoľko tipov, ako si vybudovať imunitu, ktorú žiaden vírus neprekoná!

Každý veľmi dobre vie, že základom správnej funkcionality imunitného systému je pravidelný príjem všetkých potrebných vitamínov. Jedným z najpodstatnejších je práve vitamín C, ktorý sa nachádza predovšetkým v ovocí, ale aj niektorých ďalších potravinách. Mnohí však nevedia, že vitamín C nie je jediným prvkom, ktorý je potrebný, aby bola vaša imunita odolná a silná. Okrem neho je potrebné prijímať aj ďalšie vitamíny, no hlavne podstatné minerály. K mimoriadne dôležitým minerálom patrí najmä zinok a horčík. Ich vyrovnaná hladina v organizme nielenže maximálne posilní imunitu, naviac pozitívne ovplyvní aj ďalšie funkcie ľudského tela.

Na kvalite záleží!

Problémom dnešnej rýchlej doby je skutočnosť, že len málokto si popri mnohých iných povinnostiach stíha sledovať príjem potrebných vitamínov a minerálov z bežnej stravy. Práve preto dávajú obrovský význam najmä doplnky výživy – rozličné prípravky obsahujúce všetky potrebné vitamíny a minerály v čistej forme. Ak si chcete zachovať dlhodobo silnú imunitu, odporúčame pestrú stravu obohacovať o doplnky výživy s obsahom vitamínov a minerálov.

Keď sa už rozhodnete pre kúpu vitamínov alebo minerálov, či už v podobe tabliet alebo kapsúl, dbajte najmä na kvalitu. Na internete je veľmi veľa predajcov ponúkajúcich pochybné doplnky výživy, ktoré nemusia plniť svoj účel. Často obsahujú viac chemických prísad ako samotných účinných vitamínov a minerálov, čo rozhodne nie je dobré. Naším overeným tipom na kvalitné vitamínové a minerálové doplnky výživy je lekáreň Dr. Max, v ktorej zoženiete produkty tej najvyššej kvality. Ak chcete pri nákupe v lekárni Dr. Max naviac ušetriť, nezabudnite využiť zľavové kupóny Dr. Max z Tipli.sk. Tak neváhajte a vybudujte si silnú imunitu aj vy!

Čítané: 3027 x