Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Lipozomálne vitamíny – novinka, ktorá stojí za pozornosť!

Datum: 06.08.2020

Užívanie vitamínových a minerálových doplnkov stravy je veľmi dobrý krok k udržaniu dlhodobo silnej imunity a perfektného zdravia. Klasické vitamíny a minerály však prinášajú nevýhodu, o ktorej sa hovorí len málo...

Tou nevýhodou je schopnosť vitamínov a minerálov vstrebať sa do krvi a splniť si tak v tele svoj účel. Človek má pocit, že keď každý deň užije jednu tabletku čistého vitamínu C, pre svoje telo robí maximum. V skutočnosti sa však z jednej tabletky do tela vstrebe v priemere len 5 – 10 percent vitamínov a minerálov. To je fakt málo a ich konečný účinok na ľudský organizmus tak nie je tak výrazný, ako by ste chceli. Nízka schopnosť vstrebávať sa do krvi je v prípade vitamínových a minerálových doplnkov výživy podmienená ich umelo vytvorenou konzistenciou, ktorá telu nie je prirodzená. Dokonca, aj čisto prírodné doplnky stravy nedokážte telo úplne efektívne zužitkovať.

Na to, aby telo dokázalo zužitkovať aj viac ako 90% vitamínov a minerálov z doplnkov stravy, je potrebné využiť jednoduchý trik – jednotlivé čiastočky vitamínov a minerálov obaliť do nano čiastočiek tuku. Takúto technológiu využívajú práve moderné lipozomálne vitamíny, ktoré sa hrdia mimoriadne vysokou mierou vstrebateľnosti, keďže sa vstrebávajú priamo do krvi cez lymfatický systém.

Maximum pre vaše zdravie!

Pri lipozomálnych vitamínoch si môžete byť istí, že svoje peniaze nevyhadzujete zbytočne do vzduchu. Ľudia ročne utratia stovky eur za rôzne vitamínové a minerálové tabletky, ktoré však v skutočnosti nemajú takmer žiaden reálny účinok, keďže telo ich nevie reálne zužitkovať.

Zaujímavou voľbou je napríklad lipozomálny vitamín C, ktorý je základom pre udržanie zdravej imunity. Ak si lipozomálny vitamín C porovnáte s klasickými doplnkami výživy s obsahom vitamínu C, zistíte, že jeho vplyv na imunitu bude výrazne citeľnejší. Tak neváhajte a vyskúšajte lipozomálne vitamíny a minerály aj vy – stoja skutočne za to!

Čítané: 3748 x